Euroleague

Η φωτογραφία με το μελανιασμένο δάκτυλο του Έξουμ που… διαψεύδει τις αμφιβολίες!

Φωτογραφία με το λαβωμένο δάκτυλο του Ντάντε Έξουμ δημοσίευσε σερβική ιστοσελίδα, με στόχο να… σβήσει τις αμφιβολίες που δημιουργήθηκαν μετά τη συμμετοχή του στο Game 3 της Παρτίζαν με τη Ρεάλ.

Σερβική ιστοσελίδα δημοσίευσε το μελανιασμένο δάκτυλο του Έξουμ για να ακυρώσει τις θεωρίες συνωμοσίας!

Ο Αυστραλός αγωνίστηκε κανονικά στο Game 3 της Παρτίζαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης παρά το γεγονός ότι πέρασαν μόλις πέντε ημέρες μετά τη φονική λαβή του Γκέρσον Γιαμπουσέλε στο Game 2, κάτι που δεν πέρασε στα… ψιλά από αρκετούς φιλάθλους, κυρίως, της «βασίλισσας».

Συγκεκριμένα, πολλά σχόλια έκαναν λόγο για ψέματα των Σέρβων για την έκταση του τραυματισμού του Έξουμ, με την mozzartsport.com,ωστόσο, να… απαντάει άμεσα! Η σερβική ιστοσελίδα εξασφάλισε φωτογραφίες από τη στιγμή της αποθεραπείας του Έξουμ και τις δημοσίευσε.


Σε αυτές φαίνεται καθαρά ότι το δάκτυλο του αριστερού του ποδιού είναι μελανιασμένο, με το άρθρο να αναφέρει ότι αυτή η μελανιά οφείλεται στο γεγονός ότι έχει τραυματιστεί ο τένοντας που το κινεί.

Παρ’ όλα αυτά, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Έξουμ θα συνεχίσει να κάνει θεραπείες για να είναι «μέσα» για το Game 4 της σειράς, παίζοντας όμως με έντονους πόνους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x