Euroleague

Γιατρός Παρτιζάν: «Ο Έξουμ μπορούσε να σπάσει την σπονδυλική στήλη, είναι για φυλακή ο Γιαμπουσέλι»

Για την κατάσταση της υγείας του Ντάντε Έξουμ μίλησε ο γιατρός της Παρτιζάν, λίγο μετά το επεισοδιακό φινάλε του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Επεισοδιακό ήταν το φινάλε στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Παρτιζάν στη Μαδρίτη για το Game 2 της σειράς των playoffs της Ευρωλίγκας, με τους διαιτητές να αποφασίζουν την οριστική διακοπή του ματς μετά τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο παρκέ από τους παίκτες των ομάδων...

Μεταξύ άλλων, σοκάρει ο τραυματισμός του Ντάντε Έξουμ μετά από... δολοφονική λαβή του Γιαμπουσέλι, με τον 27χρονο Αυστραλό γκαρντ των φιλοξενούμενων να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος και μώλωπες στο πρόσωπο.

Μιλώντας σε σερβικά Μέσα, ο γιατρός της Παρτίζαν, Μόμα Γιακόβλιεβιτς, τόνισε πως ο Έξουμ έχει σπάσει έναν τένοντα στο δάχτυλο του ποδιού του, ενώ έχει τραυματιστεί και στο στόμα, αφού του έχει σπάσει και δόντι.

Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ήταν ένα δολοφονικό χτύπημα, το οποίο θα μπορούσε να του σπάσει την σπονδυλική στήλη, ή, να τον τραυμάτιζε σοβαρά στο κεφάλι, δηλώνοντας πως αυτό που έκανε ο Γιαμπουσέλι είναι για φυλακή!


«Πρόκειται για έναν σοβαρό τραυματισμό. Μέχρι στιγμής έχει σπάσει τον τένοντα στο δάχτυλο του ποδιού του, θα δούμε περισσότερα όταν κάνουμε εξετάσεις στο Βελιγράδι. Μέχρι στιγμής, μόνο το δάχτυλό του είχε χτυπήσει σοβαρά, ενώ το στόμα του ήταν ματωμένο καθώς είχε κόψιμο στο χείλος, ενώ του έσπασε και δόντι.

Ο τρόπος που τον έριξε ο Γιαμπουσέλι, με μια κίνηση τζούντο είναι για φυλακή, για δια βίου αποκλεισμό. Όπως τον πέταξε κάτω, ο Έξουμ θα μπορούσε να είχε σπάσει τη σπονδυλική του στήλη, να τραυματίσει σοβαρά το κεφάλι του και να τελειώσει η καριέρα του. Αυτό ήταν τρομερό. Δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου»,
ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός των Σέρβων.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x