Euroleague

Βλέπει οκτάδα ο Παναθηναϊκός, τελευταία η Αρμάνι!

Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του επί της Αρμάνι ανέβηκε στο 6-6, βλέποντας πλέον «καθαρά» μπροστά του την οκτάδα, ενώ οι Ιταλοί βρίσκονται πλέον στην τελευταία θέση.

Ο Παναθηναϊκός «λύγισε» στην παράταση την Αρμάνι Μιλάνο με σκορ 90-77, πετυχαίνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρωλίγκα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο 6-6.

Με αυτόν τον τρόπο, βρίσκεται ακόμα στην 9η θέση, έχει όμως μπροστά του τρεις ομάδες με ρεκόρ 6-5, με ενδεχόμενο «στραβοπάτημα» των οποίων αύριο (9/12), θα πατήσει οκτάδα!

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής, η Φενέρμπαχτσε επιβεβαίωσε στη Γερμανία πως δεν έχει... αντίπαλο, διαλύοντας την Άλμπα Βερολίνου 104-75. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, έτσι, παρέμεινε στην πρώτη θέση με ρεκόρ 10-2.

Στο Ισραήλ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εύκολα της Βαλένθια 84-68 μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, και με αυτόν τον τρόπο ανέβηκε κι αυτή στο 6-6, ισοβαθμώντας με τον Παναθηναϊκό στα όρια της οκτάδας!

Το ματς της αγωνιστικής έγινε στη Σερβία, εκεί όπου Παρτίζαν και Ερυθρός Αστέρας ήρθαν για πρώτη φορά αντιμέτωπες στο «πλαίσιο» της Ευρωλίγκας. Οι «ερυθρόλευκοι» με τρίποντη «βόμβα» του Νέντοβιτς νίκησαν στην έδρα της ομάδας του Ομπράντοβιτς 76-73, ανεβαίνοντας επίσης στο 6-6 μαζί με Μακάμπι και Παναθηναϊκό.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, η Μονακό σόκαρε τη Ρεάλ μέσα στη Μαδρίτη στην παράταση με 95-94 και ανέβηκε στο 9-3, ρίχνοντας τη «βασίλισσα» στο 8-4 - με τους Μονεγάσκους να ανεβαίνουν στη 2η θέση!

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x