Euroleague

Ευρωλίγκα: Χαμός για τα δύο τελευταία εισιτήρια των playoffs

Τέσσερις ομάδες θα «σφαχτούν» για τα δύο τελευταία εισιτήρια.

Η ολοκλήρωση της 33ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας δεν διαλεύκανε το τοπίο για τα δύο τελευταία εισιτήρια των playoffs.

Μια αγωνιστική και κάτι… χρωστούμενα απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας και ακόμη παραμένουν ανοιχτά τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα playoffs. Τα διεκδικούν οι Ρεάλ (19-14), Ζενίτ (18-14), Μπασκόνια (18-15) και Βαλένθια (18-15).

Την τελευταία αγωνιστική η Ρεάλ αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (8/4), η Ζενίτ-που χρωστά και το ματς με τον Παναθηναϊκό στην Αγία Πετρούπολη (12/4)-φιλοξενεί τη Μακάμπι (9/4), ενώ Βαλένθια και Μπασκόνια μονομαχούν στον ισπανικό «εμφύλιο» (8/4).

Η Ρεάλ με νίκη στην Πόλη προκρίνεται ανεξάρτητα από κάθε άλλο αποτέλεσμα. Ομοίως και η Ζενίτ αν κερδίσει τη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, η ρωσική ομάδα έχει το αβαντάζ πως θα γνωρίζει τα αποτελέσματα μια μέρα νωρίτερα. Αν, πάντως, η Ρεάλ χάσει από τη Φενέρ, τότε μαζί με την Ζενίτ (εφόσον η ομάδα του Πασκουάλ κάνει το 2/2) θα περάσει ο νικητής του Βαλένθια-Μπασκόνια. Η Ρεάλ με νίκη μπορεί να είναι έκτη ή και πέμπτη (αν η Μπάγερν χάσει από την Μπαρτσελόνα στο «Παλάου»), ενώ αν χάσει αλλά προκριθεί θα αγωνιστεί στα playoffs με την Μπαρτσελόνα.

Για τις υπόλοιπες θέσεις, η Μπαρτσελόνα έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, ενώ ΤΣΣΚΑ και Εφές το πλεονέκτημα έδρας, αλλά εκκρεμεί η κατάταξη στις από κάτω θέσεις και φυσικά τα ζευγαρώματα στα playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x