Euroleague

Φέμερλινγκ στο sport-fm.gr: «Θα είναι επικός ένας τελικός Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός»

Ο Πάτρικ Φέμερλινγκ απέφυγε… διπλωματικά να δείξει προτίμηση σε κάποιον «αιώνιο», αλλά θα ήθελε ελληνικό τελικό στο Final 4 του Βερολίνου.

Περπατώντας έξω από την Uber Arena την παραμονή του Final 4 πέσαμε πάνω στον Πάτρικ Φέμερλινγκ. Και πώς να σου… ξεφύγει μια φιγούρα ύψους 2,15μ. άλλωστε; Δεν χάσαμε την ευκαιρία, λοιπόν, να τον ρωτήσουμε για το Final 4. Και παρότι ο Γερμανός παλαίμαχος σέντερ δεν θέλησε να κακοκαρδίσει κανέναν Έλληνα, αφού έπαιξε από μια διετία σε Ολυμπιακό (2000-2002) και Παναθηναϊκό (2004-2006) κατακτώντας τίτλους με αμφότερους, δεν έκρυψε την επιθυμία να δει ελληνικό τελικό στο Βερολίνο. Έστω κι αν ανησυχεί για τη… διατάραξη της ηρεμίας στην πόλη παρουσία χιλιάδων Ελλήνων και Τούρκων.

«Θα το απολαύσω σίγουρα, θα είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι εδώ, οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε θα έρθουν επίσης… Θα είναι λίγο επικίνδυνα για τους κατοίκους του Βερολίνου, πιστεύω… Δεν θα σας πω ποιος θα το πάρει, γιατί θα μου κοστίσει το κεφάλι μου (γέλια)», απάντησε ο 49χρονος πλέον Φέμερλινγκ στο ερώτημα για τα προγνωστικά του.

Όσο για το ποια ομάδα υποστηρίζει; «Απόλαυσα πολύ τον καιρό που έπαιξα στην Ελλάδα. Θα πλήγωνα τα αισθήματα του κόσμου αν έλεγα κάτι. Θα είναι σπουδαίο να περάσουν στον τελικό Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Θα είναι ένας από τους πιο επικούς τελικούς στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Αλλά κι αν περάσει η Φενέρμπαχτσε θα είναι καλό, ο Σαρούνας είναι καλός φίλος μου. Πραγματικά δεν ξέρω», ήταν τα λόγια του.

Ο ίδιος κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2003 ως παίκτης της Μπαρτσελόνα. Ποιον βλέπει για MVP σε αυτή τη διοργάνωση όμως; «Καλή ερώτηση… Είναι δύσκολο. Εσύ ποιος θα διάλεγες; Πραγματικά, δεν ξέρω», απάντησε ο ευγενής γίγαντας.

@sporfm946 Περπατώντας έξω από την Uber Arena την παραμονή του Final 4 πέσαμε πάνω στον Πάτρικ Φέμερλινγκ. Και πώς να σου… ξεφύγει μια φιγούρα ύψους 2,15μ. άλλωστε; Δεν χάσαμε την ευκαιρία, λοιπόν, να τον ρωτήσουμε για το Final 4. Συνέντευξη στον Χρήστο Ρομπόλη @Christos Robolis #euroleague #sporfm #foryoupage #fyp #olympiacos #panathinaikos #uberarena #euroleaguefinalfour #fyp??viral #fypage ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x