Euroleague

Ισίδωρος Κουτσός: «Μεγάλη η διαφορά εμπειρίας, τα άσχημα διαστήματα μας κόστισαν σε πόντους»

Ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Ισίδωρος Κουτσός, στάθηκε στα κενά διαστήματα του Παναθηναϊκού, αλλά και στη μεγάλη διαφορά εμπειρίας των δύο ομάδων, μετά τη βαριά ήττα από τη Ρεάλ (88-65).

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός σε κανένα σημείο του αγώνα κόντρα στη Ρεάλ, γνωρίζοντας την ήττα με τον βαρύ 88-65 στη Μαδρίτη.

Με δηλώσεις του στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη, ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Ισίδωρος Κουτσός, στάθηκε στα «νεκρά» διαστήματα των πρασίνων, αλλά και στην μεγάλη διαφορά εμπειρίας των δύο ομάδων.

Για το που κρίθηκε η βαριά ήττα του Παναθηναϊκού: «Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε όπως εξελίχθηκε στα πρώτα έξι λεπτά. Εκεί ήμασταν κακοί στην προσέγγιση στην άμυνα. Όπως και σε ένα κομμάτι στο τέταρτο δεκάλεπτο ανάμεσα στο 33' και το 38' και ενώ είχαμε πλησιάσει μέχρι τους 9 πόντους. Κάποια λάθη στο ανοικτό γήπεδο και τα χαμένα ριμπάουντ έφεραν το αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια, ο κόουτς Κουτσός στάθηκε στη μεγάλη διαφορά εμπειρίας των παικτών των δύο ομάδων, αλλά και στη συνέχεια των «πρασίνων» τονίζοντας πως: «Η έλλειψη εμπειρίας παίζει μεγάλο ρόλο και η τεράστια διαφορά στο κομμάτι αυτό. Όταν οι αντίπαλοι έχουν πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας τότε καταλαβαίνουμε ότι για εμάς το παραμικρό κακό διάστημα στοιχίζει σε πόντους. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δεν κοιτάμε την άσχημη πλευρά, αλλά το να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Δεν πρέπει να σταματήσουμε. Να συνεχίσουμε τη δουλειά ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x