Euroleague

Λαρεντζάκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Επιτυχία του Μπαρτζώκα ότι ο Ολυμπιακός διατήρησε το DNA του»

Η συνέπεια του Ολυμπιακού στις σερί συμμετοχές στα Final Four πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Γιώργο Μπαρτζώκα, όπως δήλωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Παρά τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και τους πολλούς τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο Ολυμπιακός διατήρησε το DNA και τον χαρακτήρα του, χάρη στον Γιώργο Μπαρτζώκα, όπως δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενόψει του ημιτελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/5, 22:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Νίκο Ζέρβα:

Για τα νέα του παπούτσια (σ.σ. που είναι σαν να έχουν δέρμα κόμπρας): «Είναι ένα δώρο από έναν φίλο, τον οποίο ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να είναι και τυχερά».

Για το αν είναι η τρίτη και… φαρμακερή για τον Ολυμπιακό στο Final Four: «Δεν μου αρέσουν αυτές οι εκφράσεις. Έχουμε έρθει με μεγάλη αποφασιστικότητα, αρκετή εμπειρία και θέλουμε να τα καταφέρουμε αυτή τη φορά».

Για που βρίσκει την αποφασιστικότητα η ομάδα του: «Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλα. Κάποιοι παίκτες θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν, αλλά το σημαντικό είναι η ομάδα να μην αλλάζει το DNA και τον χαρακτήρα της. Αυτό, ο Ολυμπιακός το έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Αυτό είναι μία επιτυχία του κόουτς και θέλουμε να έχουμε το πλάνο μας και τις αρχές μας αύριο».

Για τα «κλειδιά» του ημιτελικού: «Να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού, να κοντρολάρουμε κάποιους παίκτες και να έχουμε το μυαλό μας και την ενέργειά μας συγκεντρωμένη στην άμυνα και να παίξουμε με επαφές, έτσι όπως έχουμε μάθει όλο τον χρόνο».

Για το αν ένας αγώνας αυτός είναι όπως όλοι οι άλλοι: «Δεν είναι αγώνας όπως όλοι οι άλλοι. Οι ρουτίνες είναι ίδιες, αλλά υπάρχει η ανυπομονησία να ξεκινήσει το ματς και να παίξουμε να τα δώσουμε όλα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x