Euroleague

Λάσο: «Ο Γιουλ ενσαρκώνει τις αξίες και την ουσία της Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Πάμπλο Λάσο σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στον Σέρχιο Γιουλ, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του θα ζητάει την μπάλα στο τέλος.

Τις αξίες και την ουσία της Ρεάλ Μαδρίτης ενσαρκώνει ο Σέρχιο Γιουλ, σύμφωνα με τον Πάμπλο Λάσο!

Ο Ισπανός γκαρντ ήταν ο «ήρωας» στην κατάκτηση της ενδέκατης Euroleague για τη «Βασίλισσα» σκοράροντας το νικητήριο καλάθι απέναντι στον Ολυμπιακό και έδειξε για μια ακόμη φορά, την τεράστια προσωπικότητα που έχει.

Μάλιστα, ο Γιουλ είναι μια… ανάσα από ακόμη ένα τεράστιο επίτευγμα αφού στην αποψινή αναμέτρηση με την Μπέτις για την 34η αγωνιστική της Liga Endesa θα φτάσει τις 1.000 συμμετοχές με τη Ρεάλ.

Ο Πάμπλο Λάσο που προπόνησε τον 35χρονο για πολλά χρόνια, μίλησε στη Marca και τον χαρακτήρισε ως τον κατάλληλο για να μεταδίδει τις αρχές του ισπανικού συλλόγου:

«Ο Σέρχιο ενσαρκώνει τις αξίες και την ουσία της Ρεάλ. Ξέρει, δε πώς να μεταδίδει τις αρχές αυτού του κλαμπ. Ο αριθμός των 1.000 αγώνων λέει πολλά. Το να φτάσει στο σημείο να σκοράρει ένα νικητήριο καλάθι και να κερδίσει την EuroLeague είναι... απλώς Γιουλ. Αυτός ο τύπος θα τα δώσει όλα ως το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του, θα ζητάει πάντα την μπάλα και θα έχει πάντα την αυτοπεποίθηση ότι θα το βάλει», ήταν τα λόγια του πρώην προπονητή της Ρεάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x