Euroleague

Μπαρτζώκας: «Σε τελική ανάλυση, κερδίζουν οι ομάδες και όχι οι παίκτες»

Στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Εφές αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Η ώρα για τον ημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Εφές στο Final Four πλησιάζει, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλά στην κάμερα της Nova για την προετοιμασία της ομάδας του.

Ο Έλληνας προπονητής, που ανακηρύχθηκε κορυφαίος της Euroleague, σχολίασε πως «τους δύο βασικούς σκόρερ πρέπει να τους μαρκάρουμε καλά», αναφέροντας παράλληλα ότι «έχουμε μια τακτική και για τους δύο και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Αναλυτικά:

«Στην τελευταία προπόνηση πρέπει να εκτελέσουμε ένα πλάνο. Έχουμε ακόμα μία το πρωί που είναι τακτικής. Θέλουμε να εκτελέσουμε αυτά που πρέπει, δίνοντας έμφαση σε κάποιες λεπτομέρειες. Προσπαθείς να το κάνεις. Ένα ζητούμενο είναι πώς θα σουτάρει ο Πλάις, είναι θέμα προς εξέταση. Τους δύο βασικούς σκόρερ πρέπει να τους μαρκάρουμε καλά.

Ένα θέμα είναι πως και οι πέντε παίκτες παίζουν έξω. Παίζει πάντα ρόλο και πώς είναι ο άλλος. Δεν παίζει ρόλο μόνο πώς είσαι εσύ. Βάζουν και πολλά σουτ πάνω σουτ. Έχουμε μια τακτική και για τους δύο και είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Σε τελική ανάλυση κερδίζουν οι ομάδες και όχι οι παίκτες. Η σημαντικότητα του γεγονότος δεν απαιτεί ιδιαίτερη δουλειά σε αυτά τα παιχνίδια. Η μεγαλύτερη δουλειά είναι σε κάποια παιχνίδια που υποτιμούν οι παίκτες στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x