Euroleague

Οι διαιτητές του ημιτελικού Ολυμπιακός-Εφές

Οι Μπόρις Ρίζικ, Όλεγκς Λάτισεβς και Γκίτις Βίλιους ορίστηκαν να διευθύνουν τον ημιτελικό του Final Four ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Εφές.

Τους διαιτητές των δύο ημιτελικών του Final Four ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα.

Πρώτος στη «μάχη» μπαίνει ο Ολυμπιακός που αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στον πρώτο ματς στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) και θα το διευθύνουν οι Μπόρις Ρίζικ, Όλεγκς Λάτισεβς και Γκίτις Βίλιους.

Ο Ουκρανός σφύριξε τέσσερα ματς φέτος των Πειραιωτών και συγκεκριμένα στην κανονική διάρκεια με Ρεάλ, Βιλερμπάν και Αρμάνι Μιλάνο όλα εντός και όλα νίκες, ενώ ήταν και στο τέταρτο ματς των playoffs στο Μονακό, όπου οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν.

Από ‘κει και πέρα και ο Λετονός ορίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού και όλα ήταν στην κανονική περίοδο με Φενέρμπαχτσε (εντός και νίκη), Βιλερμπάν (και εντός και εκτός με νίκη και στα δύο ματς), Μακάμπι Τελ Αβίβ (εκτός και ήττα).

Τέλος, ο Λιθουανός ήταν στην εκτός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα και στις εντός έδρας νίκες με Φενέρμπαχτσε και Αρμάνι Μιλάνο στη regular season, αλλά και στην ήττα από τη Μονακό, στο ΣΕΦ, στο δεύτερο ματς των playoffs.

Στον άλλο ημιτελικό και στο clasico ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα ξεκινήσει αργότερα (22:00), ορίστηκαν οι Λουίτζι Λαμόνικα, Ίλιγια Μπελόσεβιτς και Μεχντί Ντιφαλά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x