Euroleague

Μπαρτζώκας: «Σημαντική νίκη, αλλά από αύριο πρέπει να την ξεχάσουμε»

Την ικανοποίησή του για το μεγάλο διπλό που πήρε ο Ολυμπιακός στο Μιλάνο, αλλά και την ανάγκη από αύριο κιόλας να συγκεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι, τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Χαρούμενος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αρμάνι -όχι μόνο ως αποτέλεσμα, αλλά και ως επιστέγασμα του τρόπου που έπαιξε η ομάδα του- εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Θέλω να δώσω τα credit στους παίκτες μας και στους φιλάθλους μας που ήρθαν για να μας υποστηρίξουν.

Ήταν μία απόλυτα ομαδική προσπάθεια, επειδή σήμερα είχαμε μία σπουδαία εμφάνιση επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο και μία πολύ καλή αμυντικά εικόνα, κατά την γνώμη μου, στο δεύτερο μέρος. Ελέγξαμε τον ρυθμό του αγώνα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν παίζεις ενάντια στην Αρμάνι»
, ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων». Και συνέχισε:

«Σταματήσαμε την δημιουργία από τους Ντιλέινι και Σέρχι και για αυτό, προφανώς, κερδίσαμε το παιχνίδι. Είναι μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη. Αλλά από αύριο πρέπει να την ξεχάσουμε γιατί η Euroleague είναι πραγματικά πολύ σκληρή.

Νομίζω πως η ομάδα δουλεύει στη σωστή κατεύθυνση, κάθε παίκτης έχει συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι. Σήμερα είχαμε πολλές ασίστ και πολλή δημιουργία. Επομένως πιστεύω στους παίκτες μου. Είναι ταλαντούχοι. Απλώς χρειάζεται να παίζουμε σαν σύνολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x