Euroleague

Μωραΐτης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Να διαγράψουμε το ματς αυτό και να προχωρήσουμε»

Την ανωτερότητα της Μπαρτσελόνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς παραδέχτηκε ο Δημήτρης Μωραΐτης, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μετά την ήττα του Παναθηναϊκού.

Τα πολλά χαμένα ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο και η διαφορά που ξέφυγε στην τρίτη περίοδο, κόστισαν στον Παναθηναϊκό την ήττα (80-72) από την Μπαρτσελόνα, όπως είπε ο Δημήτρης Μωραΐτης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσα δήλωσε ο Δημήτρης Μωραΐτης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Γιώργο Πετρίδη:

Για την ήττα από την Μπαρτσελόνα: «Δεν παίξαμε καλά και μεγάλωσε η διαφορά στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Στο τέταρτο βγάλαμε καρδιά και προσπαθήσαμε να μείνουμε στο ματς. Κρατάμε τα καλά. Ο προπονητής μας δεν ήταν ευχαριστημένος. Έτσι είναι το μπάσκετ. Πρέπει να το διαγράψουμε και να συνεχίσουμε».

Για τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ: «Χάσαμε δέκα αμυντικά ριμπάουντ στο πρώτο ημίχρονο και μας πλήγωσε αυτό. Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει και το παθαίνουμε αυτό. Είναι τύχη, διάθεση, ενέργεια. Έπρεπε να κάνουμε μποξ άουτ, να παλεύουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Σίγουρα μας στεναχωρεί αυτό. Όπως είπε και προπονητή μας, πρέπει να ανέβουμε λίγο στην Ευρωλίγκα, γιατί δεν ξεκινήσαμε καλά. Πρώτα είναι ο Απόλλωνα τώρα και μετά το Βερολίνο».

Για τη συμμετοχή του στο «Παλάου Μπλαουγκράνα»: «Το να παίξω εδώ ήταν προφανώς κάτι ιδιαίτερο, πρωτόγνωρο και απερίγραπτο. Προσπαθώ να δίνω το 100% και να βγάζω διάθεση και καρδιά, όταν μου δίνεται η ευκαιρία».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x