Euroleague

Η απάντηση Νέντοβιτς στον Λεσόρ: «Κυρίως πιάτο λέγατε…»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς απάντησε στις δηλώσεις του Ματίας Λεσόρ, μετά τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα στο ντέρμπι του Βελιγραδίου.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς με τρίποντο στα 2’’ πριν το τέλος χάρισε στον Ερυθρό Αστέρα τη νίκη (73-76) επί της Παρτιζάν στο ντέρμπι του Βελιγραδίου για την Ευρωλίγκα και δεν παρέλειψε να απαντήσει στον Ματίας Λεσόρ.

Ο Γάλλος σέντερ πριν τον αγώνα είχε δηλώσει πως «… η νίκη επί της Μπουντούτσνοστ είναι το ορεκτικό, αλλά το κυρίως πιάτο έρχεται την Πέμπτη» και ο «Νέντο» είχε αποθηκευμένη την ατάκα αυτή.

Έτσι μετά τη χθεσινή νίκη δεν έχασε την ευκαιρία. «Άκουσα κάποιους να λένε πως θα ήμασταν το κυρίως πιάτο. Μάλλον όμως δεν είχαμε καλή γεύση γι’ αυτούς», τόνισε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, που πέτυχε 20 πόντους και είχε 0/6 τρίποντα πριν πάρει το νικητήριο σουτ.

«Συνεχίσαμε να πιστεύουμε ως το τέλος. Ξέραμε πως αν μέναμε κοντά στο σκορ, θα είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι, όπως και κάναμε. Στο φινάλε βγάλαμε δύο σπουδαίες άμυνες, ενώ ο Λούκα (Βιλντόσα) είχε δύο μεγάλα σουτ και δύο σημαντικές ασίστ», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x