Euroleague

Ο κόουτς της εξέδρας: «Παγωμένος» Παναθηναϊκός στη Μόσχα

Με ανεπαρκή άμυνα, ο Παναθηναϊκός δεν είχε… τύχη στη Μόσχα και έτσι ηττήθηκε 97-77 από την ΤΣΣΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων στη Μόσχα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί άνετα 97-77 από την ΤΣΣΚΑ.

Οι «πράσινοι» δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ από την άλλη οι Ρώσοι στερήθηκαν τους Σενγκέλια, Φόιγκτμαν και Χάκετ. Ωστόσο, η αμυντική συμπεριφορά των παικτών του Πρίφτη δεν… ενόχλησε ούτε στο ελάχιστο εκείνους του Ιτούδη και έτσι ήρθε αυτή η βαριά ήττα.

Ο κόουτς της εξέδρας καταγράφει στο www.sportfm.gr όλα όσα έκριναν το ματς…

Η άμυνα έδειξε τον δρόμο στην… ΤΣΣΚΑ: Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καθόλου προσηλωμένος στην άμυνα. Οι παίκτες του Πρίφτη ήταν πολύ σοφτ και δεν έβγαζαν ενέργεια. Το αποτέλεσμα ήταν να δεχθούν 31 πόντους. Η κατάσταση δεν παρουσίασε ιδιαίτερη βελτίωση στη συνέχεια, καθώς μπορεί οι Ρώσοι να μην έφταναν τους 30π. ανά περίοδο, αλλά είχαν από 22π. σε κάθε μία από αυτές. Παράλληλα, αυτό έκανε τους παίκτες του Ιτούδη να νιώθουν πολύ άνετα επιθετικά, έχοντας 23/39 δίποντα και 14/28 τρίποντα.

Ακίνδυνη «πράσινη» περιφέρεια: Την ίδια ώρα που η ΤΣΣΚΑ σούταρε με την… ησυχία της έξω από τα 6,75μ., ο Παναθηναϊκός δυσκολευόταν αρκετά. Κι αυτή, ήταν μία από τις παραμέτρους που κόστισε πολύ στο «τριφύλλι» στη Μόσχα. Εκεί, οι «πράσινοι» είχαν 7/25 τρίποντα, με τα πέντε εξ αυτών να ήταν από φόργουορντ! Οι τέσσερις γκαρντ Πέρι (0/4), Μέικον (0/3), Μποχωρίδης (0/2) και Νέντοβιτς (2/4) είχαν όλοι μαζί 2/13.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x