Η ζήτηση για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο ΣΕΦ παραμένει εξαιρετικά υψηλή, καθώς έχουν απομείνει περίπου 900 εισιτήρια προς διάθεση. Η ανταπόκριση του κόσμου είναι εντυπωσιακή, με τους φίλους των «ερυθρόλευκων» να σπεύδουν να εξασφαλίσουν θέση για τη μεγάλη αναμέτρηση της Euroleague.
Η διάθεση συνεχίζεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και όλα δείχνουν πως το sold out είναι θέμα χρόνου. Η αναμέτρηση έχει ήδη δημιουργήσει μεγάλο ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων, οι οποίοι ετοιμάζονται να στηρίξουν την ομάδα τους σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της περιόδου.
Διαβάστε Επίσης
Κούραση και κακή… τύχη λύγισαν τον Ολυμπιακό στην Πόλη Πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία μετά τις ήττες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό Μπαρτζώκας: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου - Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου ο Παπανικολάου» Ζέρβας από Πόλη: «Πάλεψε σαν θηρίο ο Ολυμπιακός - Λογικό να λυγίσει όταν, με κλειστό ροτέισον, οι βασικοί δεν αποδίδουν» Ειρωνικός Γιασικεβίτσιους για ΣΕΦ: «Διαρροές έχει μόνο στον Πειραιά, όχι στην Κωνσταντινούπολη» Απουσίες και Φενέρ λύγισαν στο φινάλε τον Ολυμπιακό στην Πόλη Ο Παπανικολάου ξεπέρασε Πρίντεζη και έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ στην ιστορία του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






