Euroleague

Ιτούδης: «Ευχαριστώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Στη μάχη που έδωσαν οι παίκτες του στάθηκε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους φίλους του Παναθηναϊκού για το χειροκρότημα.

Ικανοποιημένος από την νίκη της Φενέρμπαχτσε με σκορ 94-88 επί του Παναθηναϊκού δήλωσε ο προπονητής της τουρκικής ομάδας Δημήτρης Ιτούδης. Ο Έλληνας τεχνικός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι παίκτες του έβαλαν μεγάλα σουτ, έπαιξαν σπουδαίες άμυνες, ενώ μεταξύ άλλων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους οπαδούς του «τριφυλλιού» τους οποίους και ευχαρίστησε για το χειροκρότημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα μπορούσε να πάει και στις δύο πλευρές το παιχνίδι. Μας χτυπούσε στη ρακέτα ο Παναθηναϊκός με τα ριμπάουντ. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε και να πιστεύουμε. Στρατηγικά κάναμε κάποια σπουδαία πράγματα. Βάλαμε μεγάλα σουτ, παίξαμε σπουδαίες άμυνες

Η ομάδα έρχεται πρώτα και ίσως αυτή η νίκη να είναι κλειδί για να αλλάξει το μομέντουμ μας μετά από τόσες σερί ήττες. Ευχαριστώ τον κόσμο για το χειροκρότημα. Τους χρωστάω πολλά όπως και στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x