Euroleague

Αυτά έκανε ο «άγουρος» αλλά ποιοτικός Ναν στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Κέντρικ Ναν έκανε ντεμπούτο κόντρα στην Άλμπα και αν και φανερά εκτός συστήματος πρόλαβε να δείξει την ποιότητά του και την ικανότητά του στην ατομική ενέργεια.

Ο Παναθηναϊκός ήταν χάρμα ιδέσθαι στην καταπράσινη «Mercedes Benz Arena» και νίκησε άνετα την Άλμπα με σκορ 99-85, ανεβαίνοντας στο 3-4 με την καλύτερη φετινή του εμφάνιση στην Ευρωλίγκα!

Πέρα από το ροζ φύλλο, οι «πράσινοι» είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν για πρώτη φορά τον Κέντρικ Ναν, που έκανε ντεμπούτο λίγες μέρες αφού αποκτήθηκε. Θυμίζουμε πως ο Αμερικανός ήρθε στην Αθήνα την Τρίτη (7/11), έκανε μία προπόνηση την επομένη και αμέσως μετά μπήκε στο αεροπλάνο για Βερολίνο.

Στη «Mercedes Benz Arena», ο Ναν αγωνίστηκε για περίπου 8 λεπτά, με τη συνολική στατιστική του να καταγράφει 6 πόντους, 1 ασίστ, 3 κερδισμένα φάουλ και 4 βαθμούς αξιολόγησης, με 2/2 δίποντα, 2/2 βολές και 0/5 τρίποντα.

Ο Αμερικανός πάτησε πρώτη φορά παρκέ στα τέλη της πρώτης περιόδου και ήταν φανερά εκτός κλίματος, καθώς σε συνεχόμενες φάσεις έκανε κακή άμυνα και λάθος. Σταδιακά, βρήκε τα πατήματά του και άνοιξε λογαριασμό με φλόουτερ, ωστόσο δυσκολευόταν να συνεργαστεί με τους συμπαίκτες του ενώ ήταν άστοχος από μακριά.

Όταν πέρασε στο ματς ξανά στα τέλη της τρίτης περιόδου, ήταν σαφώς πιο συγκεντρωμένος. Το μακρινό σουτ συνέχισε να μην του βγαίνει, αν και αυτό είναι θέμα χρόνου, αφού πρόκειται για αξιόπιστο σουτέρ σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Παρόλα αυτά, βοήθησε τον Παναθηναϊκό σε ένα κρίσιμο διάστημα, καθώς έδωσε ωραία ασίστ στον Λεσόρ για κάρφωμα, ενώ στη συνέχεια σκόραρε με σουτ μέσης απόστασης μετά από ωραία σταυρωτή για το 73-84 και έβαλε δύο βολές για το 78-86, πριν αποχωρήσει οριστικά από το ματς.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x