Με τη λήξη της αναμέτρησης, οι «πράσινοι» κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια πανηγυρίζοντας το σπουδαίο αποτέλεσμα, όμως στη φυσούνα επικράτησε αναστάτωση, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες.
Όπως έγινε γνωστό από τη μετάδοση της NOVA, το περιστατικό ξεκίνησε όταν ο Ίζακ Νογκές, Ισπανός σέντερ των γηπεδούχων που δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο στα δύο ματς, κινήθηκε προς τον Κέντρικ Ναν, γεγονός που πυροδότησε αντιδράσεις και οδήγησε σε μικρή σύρραξη μεταξύ παικτών και μελών των επιτελείων.
Η κατάσταση παρέμεινε τεταμένη για λίγα λεπτά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων να αποδεικνύεται καθοριστική ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τελικά, περίπου δύο λεπτά αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν και οι αποστολές των δύο ομάδων αποχώρησαν χωρίς να υπάρξει περαιτέρω συνέχεια.
Έτσι, ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο φινάλε με εντυπωσιακό τρόπο, απέκτησε και… επεισοδιακή προέκταση μακριά από το παρκέ.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






