Euroleague

Πανέτοιμοι Σλούκας και Λαφαγέτ

Κώστας Σλούκας και Όλιβερ Λαφαγέτ προπονήθηκαν κανονικά δείχνοντας να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που είχαν και είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Αναμενόμενη μεν, αλλά καλή είδηση σε κάθε περίπτωση για τον Ολυμπιακό, αποτελεί το γεγονός ότι Κώστας Σλούκας και Όλιβερ Λαφαγέτ προπονήθηκαν κανονικά το βράδυ της Πέμπτης στη Βιτόρια.

Οι δύο γκαρντ των «ερυθρόλευκων» είχαν αποκομίσει προβλήματα τραυματισμών από τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΟΚ και μέχρι χθες, στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους, δεν είχαν προπονηθεί. Αμφότεροι, ωστόσο, γυμνάστηκαν κανονικά και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στο χαλάρωμα που θα γίνει το πρωί της Παρασκευής, θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα (22:00).

Αντίθετα, στην Αθήνα έχουν μείνει, ως γνωστόν, οι Σπανούλης, Πέτγουεϊ και Τσαϊρέλης, αλλά επανέρχεται ο Κατσίβελης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x