Euroleague

Πετρίδης: «Πεντακάθαρο το φάουλ στον Νέντοβιτς, συγκλονιστικός ο κόσμος»

Για τη διαιτησία αλλά και τι έλλειψε στον Παναθηναϊκό για να κάνει την υπέρβαση απέναντι στην Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για ξεκάθαρη παράβαση που δεν δόθηκε φάουλ σε κομβικό σημείο του χθεσινού αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν πεντακάθαρο το φάουλ του Λαπροβίτολα στον Νέντοβιτς. Κανονική λαβή έγινε, τον έβγαλε από τη θέση του και τον πέταξε κάτω με τον διαιτητή μπροστά. Δεν μπορεί να μην το είδε. Οι διαιτησίες φέτος είναι τραγικές και είναι κρίμα να κρίνονται ματσάρες από τέτοιες αποφάσεις», τόνισε, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου που χαρακτήρισε συγκλονιστικό.

Για το αγωνιστικό κομμάτι του χθεσινού αγώνα είπε: «Έλειπε χθες, που ήταν και ο Μέικον σε κακή βραδιά, ένας παίκτης που να μπορεί να κουμαντάρει την ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Νέντοβιτς δεν μπορούσε να παίξει πάρα πολλά λεπτά γιατί προερχόταν από διάστρεμμα και θέλει ειδική διαχείριση. Ο Πρίφτης που έκανε πολύ καλό κοουτσάρισμα δεν είχε πολλές λύσεις και υπήρχε κούραση. Η Μπαρτσελόνα είχε τέσσερις απουσίες χθες και έχει τόσο βάθος που και πάλι ο Γιασικεβίτσιους είχε πολλές εξαιρετικές επιλογές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x