Euroleague

Πρίφτης: «Θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει»

Στην προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρηαης στάθηκε ο Δημήτρης Πριφτης μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως έχασαν τα αμυντικά ριμπάουντ και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν πρόβλημα στην κυκλοφορία της μπάλας, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες της «Μπάρτσα» για δεύτερες επιθέσεις, ενώ απέδωσε σε απειρία και έλλειψη συγκέντρωσης τα «νεκρά» διαστήματα στην τρίτη περίοδο σε κάθε ματς.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για τη νίκη. Είναι κρίμα για εμάς, προσπαθήσαμε και παλέψαμε. Αξίζαμε να φτάσουμε στη νίκη. Δυστυχώς, χάσαμε το μυαλό μας σε δύο βασικά πράγματα. Πρώτον, τα αμυντικά ριμπάουντ, στα οποία δεν ήμασταν συνεπείς. Τους επιτρέψαμε να έχουν δεύτερες επιθέσεις.

Μιλάμε για μια ποιοτική ομάδα. Όταν της δίνεις την ευκαιρία, δεν θα αστοχήσει και τη δεύτερη φορά. Σε συγκεκριμένες στιγμές στο δεύτερο μέρος έπρεπε να είμαστε πιο υπομονετικοί και να κυκλοφορήσουμε την μπάλα πιο σωστά. Είναι αυτό που είναι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς που έχουμε μπροστά μας την Κυριακή».

Για την «κατάρρευση» του Παναθηναϊκού στην τρίτη περίοδο σε πολλά παιχνίδια: «Θα έλεγα επιγραμματικά πως φταίει η συγκέντρωση και κάποια απειρία που υπάρχει από μεριάς μας. Φυσικά, πρέπει να το διορθώσουμε. Είναι σωστή, αλλά φανερή επισήμανση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x