Euroleague

Τα είπαν ομάδες και Ευρωλίγκα

Την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Τζόρντι Μπερτομέου είχαν στη Βαρκελώνη οι εκπρόσωποι των 16 ομάδων που θα συμμετάσχουν στη νέα Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκαν από τους Χρήστο Σταυρόπουλο, Γιάννη Σφαιρόπουλο, Κώστα Παπανικολάου, Τάκη Μπαλτάκο, Μάνο Παπαδόπουλο και Αντώνη Φώτση.

Επίσης, παρών ήταν ο Νίκος Ζήσης, ως εκπρόσωπος της Μπάμπεργκ.

Ο αρχηγός των "πράσινων" τόνισε πως: «Πιστεύω πως είναι πολύ καλό το γεγονός πως η Ευρωλίγκα καλεί ένα παίκτη από κάθε ομάδα να έρθει στη Βαρκελώνη για να ακούσει τι έχει να πει και του εξηγεί την κατάσταση και το πρόγραμμα. Πιστεύω πως είναι πολύ καλό και μπορείς να μάθεις πολλά».

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δήλωσε πως: «Από τότε που δημιουργήθηκε η Ευρωλίγκα, κάνει βήματα μπροστά. Πιστεύω πως πάντα έκανε μικρά βήματα μπροστά και αναπτυσσόταν. Τώρα, με την IMG και το νέο format, πιστεύω πως θα γίνει ένα τεράστιο βήμα.

Μιλήσαμε για την ποιότητα του προϊόντος και το επίπεδο της διοργάνωσης για τους φιλάθλους. Είναι ένα γιγαντιαίο βήμα και είναι σπουδαίο να βλέπεις το άθλημά μας να εξελίσσεται και να προοδεύει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x