Euroleague

Ζέρβας: «Ακατανόητη η απαξίωση, ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη»

Ο Νίκος Ζέρβας θεωρεί άδικες και βιαστικές τις κρίσεις για τον Ολυμπιακό από μερίδα του κόσμου.

Παντελώς αβάσιμο θεωρεί τον μηδενισμό που παρατηρείται από ορισμένους στον Ολυμπιακό μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο ο Νίκος Ζέρβας, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ακατανόητο ότι υπάρχει τέτοια απαξίωση από μια μερίδα κόσμου του Ολυμπιακού για το ρόστερ ή ακόμη και για τον προπονητή. Αυτή η ομάδα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και θα έπρεπε να υπήρχε περισσότερη υπομονή από ορισμένους. Με τόσα προβλήματα που υπάρχουν δεν έχει γίνει ούτε μία κανονική προπόνηση. Αν σε έναν μήνα έχει ο Ολυμπιακός το ίδιο πρόσωπο και βάζει… 53 πόντους, τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Όχι τώρα!», ανέφερε.

Όσο για τον αυριανό αγώνα με την Παρτιζάν στο ΣΕΦ; «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει και το ‘πρέπει’. Η Παρτιζάν προέρχεται από ήττα και θέλει να αντιδράσει. Ο Γκος θα είναι διαθέσιμος, άρα μοναδικός απών θα είναι ο ΜακΚίσικ που τον περιμένουμε λογικά στις αρχές Νοεμβρίου. Θα έχει ξανά πολύ κόσμο το ΣΕΦ, καθώς έχουν απομείνει περίπου 1.000 εισιτήρια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x