Ελλάδα

Ζέρβας: «Αν κάνει το ''2 στα 2'' στη ''διαβολοβδομάδα'' ο Ολυμπιακός, δεν μιλάμε απλά για οκτάδα»

Ακούστε τα νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Μακάμπι και ενόψει της… καυτής «διαβολοβδομάδας» στην Ευρωλίγκα μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αρχικά μίλησε για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα, λέγοντας πως ο παίκτης δεν θα παίξει σήμερα με τον Άρη και εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα παίξει ούτε την Τρίτη με την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία. Εκείνο που προέχει είναι η υγεία του διεθνούς πόιντ γκαρντ/σούτινγκ γκαρντ και θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι διαθέσιμος την Παρασκευή με την Εφές στο ΣΕΦ.

«Πέρα από το αποτέλεσμα, που είναι το ζητούμενο, κέρδισε και άλλα πράγματα. Λέγαμε ότι δεν μπορεί να έχει μόνο επτά πρωταγωνιστές και σταδιακά έχει δέκα παίκτες πρώτης γραμμής, όπως ο Μπλακ ή ο Κάνααν που βοηθάει και στο σκοράρισμα. Θα ήθελε την εμφάνιση του Κάνααν και του Πίτερες σε κάθε αγώνα του Ολυμπιακού. Υπάρχουν ακόμα μεγαλύτερα περιθώρια βελτίωσης, όπως ο Μπολομπόι που θα χρειαστεί στο μέλλον», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός πάει σε μία διπλή αγωνιστική και αν κάνει μία νίκη, είναι πάρα πολύ καλά και θα προτιμούσα αυτή να είναι με τη Φενέρ, που θα την αφήσει τρεις νίκες, στον αγώνα που κάνει για ένα καλύτερο πλασάρισμα. Αν κάνει το δύο στα δύο την ερχόμενη εβδομάδα, δεν θα μιλάμε πλέον μόνο για την οκτάδα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x