Ευρώπη

«Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός έχουν απομείνει στο κόλπο για Ντόρσεϊ και περιμένουν την απόφασή του»!

Την απόφαση του 26χρονου γκαρντ περιμένουν Ολυμπιακός και Φενέρ, με τις δύο ομάδες να έχουν απομείνει στο κόλπο της απόκτησής του, σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μετά την αποδέσμευσή του από τους Ντάλας Μάβερικς και την αποχώρησή του από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Το τελευταίο διάστημα, το όνομα του 26χρονου ομογενή γκαρντ συνδέθηκε με πολλές ομάδες της Ευρωλίγκας, μεταξύ των οποίων και του Ολυμπιακού, ο οποίος φυσικά και ονειρεύεται την επιστροφή του εκρηκτικού άσου, μετά και την εξαιρετική περσινή του θητεία στους Πειραιώτες.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντζιογλού, στο κυνήγι της απόκτησής του έχουν απομείνει πλέον μόνο οι «ερυθρόλευκοι» και η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη!

Μάλιστα, όπως σημειώνεται, οι δύο σύλλογοι περιμένουν... καρτερικά την απόφαση του Τάιλερ Ντόρσεϊ για το που θα υπογράψει και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Να θυμίσουμε πάντως, πως ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας, είχε τονίσει στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως προτεραιότητα του παίκτη παραμένει το ΝΒΑ, ωστόσο αν έρθει στην Ευρώπη Ολυμπιακός και Φενέρ είναι τα μεγάλα φαβορί για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x