Ευρώπη

Επιβίωσε στο… μαραθώνιο ντέρμπι και έμεινε «ζωντανή» η Παρτίζαν!

Έπειτα από ένα… μαραθώνιο που είχε διάρκεια κοντά στις τρεις ώρες(!), με επεισόδια και διακοπές, η Παρτίζαν νίκησε 70-67 τον Ερυθρό Αστέρα και μείωσε σε 2-1 τους τελικούς της Αδριατικής λίγκας!

Έμεινε «ζωντανή» στον… πόλεμο η Παρτίζαν!

Ύστερα από ένα ντέρμπι που διήρκησε κοντά στις τρεις ώρες και διεκόπη ένα λεπτό πριν τη λήξη του, η ομάδα του Ομπράντοβιτς νίκησε 70-67 τον Ερυθρό Αστέρα και μείωσε σε 2-1 τους τελικού της Αδριατικής λίγκας.

Επόμενος τελικός την προσεχή Παρασκευή (3/6) με τους «ασπρόμαυρους» να είναι ξανά γηπεδούχοι.

Ελαφρώς ανώτερη η Παρτίζαν στο πρώτο ημίχρονο, με το δεύτερο να γίνεται… ροντέο. Με επιμέρους σκορ 8-23 στην τρίτη περίοδο, οι «ερυθρόλευκοι» ανέτρεψαν το -8 (38-31) και βρέθηκαν στο +7 (47-54).

Ωστόσο, στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν η σειρά των παικτών του Ζοτς να απαντήσουν και να φέρουν το ντέρμπι στην ισορροπία. Στα 57’’ πριν τη λήξη και ενώ το ματς ήταν στην ισοπαλία, ο Κέβιν Πάντερ με τρίποντο έκανε το 68-65. Ακολούθησε η διακοπή μισής ώρας, με τους γηπεδούχους να αντέχουν στον εναπομείναντα χρόνο και να παίρνουν το κρίσιμο ροζ φύλλο.

Ο πρώην παίκτης των Λαυρίου, ΑΕΚ και Ολυμπιακού ήταν κορυφαίος για την Παρτίζαν με 22 πόντους, με τον Αβράμοβιτς να είχε 14π.

Από τον Ερυθρό Αστέρα ξεχώρισαν οι Ντόμπριτς και Νταβιντόβατς με 20π. και 19π. αντίστοιχα.

Τα δεκάλεπτα: 21-17, 39-31, 47-54, 70-67

Τα highlights του ματς:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x