Ελλάδα

Νίκη τριάδας…

Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο δυσκολεύτηκε από τον Πανιώνιο ο Αρης. Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με 80-70 τους «κυανέρυθρους» στο "Αλεξάνδρειο", στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και ανέβηκαν προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, περιμένενοντας μία «γκέλα» του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών την Κυριακή για να παραμείνει εκεί. Οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ανέβαζαν συνεχώς τη διαφορά, μην αφήνοντσς περιθώρια αντίδρασης στους Νεοσμυρνιώτες, που έχασαν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια εισόδου στην πρώτη τετράδα. τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο δυσκολεύτηκε από τον Πανιώνιο ο Αρης. Οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν με 80-70 τους «κυανέρυθρους» στο "Αλεξάνδρειο", στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής και ανέβηκαν προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, περιμένενοντας μία «γκέλα» του Ολυμπιακού κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών την Κυριακή για να παραμείνει εκεί. Οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ανέβαζαν συνεχώς τη διαφορά, μην αφήνοντσς περιθώρια αντίδρασης στους Νεοσμυρνιώτες, που έχασαν σημαντικό έδαφος στην προσπάθεια εισόδου στην πρώτη τετράδα. Δείτε τι ειπώθηκε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα.

Πολύ μέτριο ήταν το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να εναλάσσονται στο σκορ και αμφότερες να μην μπορούν να αποκτήσουν διαφορά, εκτός από ένα +5 των «κυανέρυθρων», το οποίο όμως οι παίκτες του Λούκα Παβίσεβιτς δεν μπόρεσαν να κρατήσουν για πολύ, αφου οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν τις λύσεις και κατάφεραν να «κλείσουν» την πρώτη περίοδο ισόπαλοι.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο «αυτοκράτορας» βρήκε τις επιθετικές λύσεις και παίζοντας εκπληκτική άμυνα, κατάφεραν να ξεφύγουν ακόμα και με δέκα πόντους, έχοντας αποκτήσει στην αρχή ένα προβάδισμα 7 πόντων, με κορυφαίους τους Μάσεϊ και Σκέιλς, που έφτασαν διψήφιο αριθμό πόντων, ενώ σαπο την άλλη μόνο ο Ουίνστον κρατούσαν τα προσχήματα, αφού ο Αντρέ Χάτσον ήταν «ωσεί» παρών. Τελικά, το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο +9 για τους παίκτες του Αντρέα Ματσόν.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Χατσον φάνηκε να «ξυπνάει» λίγο και με τη συμπαράσταση των Ουίνστον, Περπέρογλου και Ντόιτσιν, κατάφεραν να κοντράρουν την αναμέτρηση, όμως οι γηπεδούχοι παρέμεναν σοβαροί κια κρατούσαν σταθερά μια διαφορά 6-7 πόντων, έχοντας αυτήν τη φορά επιθετικές λύσεις και από τον Τέρεκ Καστλ, με αποτέλεσμα το τριαντάλεπτο να ολοκληρωθεί στο +6.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο τα πράγματα δεν άλλαξαν και πολύ, αντιθέτως οι γηπεδούχοι ξέφυγαν ξανά με διψήφια διαφορά, αφού οι Αμερικανοί του Αρη ήταν ασταμάτητοι και έτσι, αφού η άμυνα του Λούκα Παβίσεβιτς δεν μπορούσε να τους «μπλοκάρει» το τελικο +10 ήταν αναπόφευκτο.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 42-33, 59-53, 80-70

ΆΡΗΣ (Αντρέα Ματσόν): Καστλ 16 (1), Σιγάλας 5 (1), Τσαλδάρης 2, Σεραπίνας 4, Σκέιλς 17 (4), Ηλιάδης, Ουίλκινσον 6, Παντελιάδης 4, Μάσεϊ 19, Γιαννούλης 7

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λούκα Παβίτσεβιτς): Καυκής 2, Μίλκοβιτς 7 (1), Περπέρογλου 10, Ντόιτσιν 10 (1), Σουμπάρα 5, Αγγελόπουλος 6, Ουίνστον 14 (1), Ντραγκόιλοβιτς 2, Χάτσον 14

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x