Οριστικά στις 30 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Αθήνα ο αγώνας επίδειξης ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και την ομάδα Ευρωπαίων Επίλεκτων. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο γενικός γραμματέας της FIBA Europe Ναρ Ζανολίν και ο διευθυντής μάρκετινγκ της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας μπάσκετ Κόστα Ιλιεφ συναντήθηκαν την Τετάρτη στο Μόναχο με μερικούς εκ των ιθυνόντων του συνδέσμου των Ευρωπαίων καλαθοσφαιριστών, με σκοπό να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του συγκεκριμενου αγώνα, που είχε προαναγγελθεί τον προηγούμενο μήνα. Την UBE εκπροσώπησαν στα γραφεία της FIBA Europe, ο πρόεδρος Τζιουζέπε Κάσι, ο γενικός γραμματέας Ουόλτερ Πάλμερ και η αναπληρώτρια γενική γραμματέας Άνε Μαρί Λιτ.
«Ο αγώνας ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και τους Ευρωπαίους επίλεκτους αποτελεί ιδανική περίσταση για την προώθηση του ευρωπαϊκού μπάσκετ,» δήλωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος, δίνοντας στη συνέχεια μια σημαντική είδηση που αφορά το ευρωπαϊκό μπάσκετ. «Αυτός ο αγώνας σηματοδοτεί επισης την απαρχή μιας εκδήλωσης που θα επαναλαμβάνεται ανά δύο χρόνια και στην οποία η εκάστοτε πρωταθλήτρια Ευρώπης θα αντιμετωπίζει Ευρωπαίους επίλεκτους. Η σύμπραξή μας με την UBE για την εκδήλωση αυτή αποτελεί χαρακτηριστική απόδειξη ότι οι οργανισμοί της FIBA Europe και της UBE συνεχίζουν να εργάζονται μαζί για να αναπτύξουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ».
Πάνω κάτω τα ίδοα επισήμανε και ο πρόεδρος της UBE, Τζιουζέπε Κάσι. «Η UBE είναι ικανοποιημένη που θα συμμετά;σχει σε μια τέτοια εκδήλωση. Ο συγκεκριμένος αγαγώνας υπογραμμίζει επιπλέον, τις θετικές σχέσεις που διατηρούμε με την FIBA Europe εδώ και πολύ καιρό».
Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






