Ελλάδα

Αγραβάνης: «Η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου να παίζω με την Εθνική μπροστά στον Γκάλη»

Ο Αγραβάνης μίλησε με κολακευτικά λόγια τόσο για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο «Αλεξάνδρειο», όσο και από την παρουσία του Νίκου Γκάλη στο γήπεδο στη νίκη της Εθνικής επί της Λευκορωσίας.

Η Εθνική πήρε την πρώτη της νίκη στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, επικρατώντας στο «Αλεξάνδρειο» 77-67 της Λευκορωσίας, στην πρώτη επίσκεψη του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στη Θεσσαλονίκη μετά από 34 ολόκληρα χρόνια!

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Δημήτρης Αγραβάνης στάθηκε στην εξαιρετική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο, αλλά και στην παρουσία του Νίκου Γκάλη στις εξέδρες, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτή ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής του να παίζει με την Εθνική μπροστά στον Γκάλη!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη:

«Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. Το να παίζεις μπροστά σε τόσο κόσμο και στον Νίκο Γκάλη είναι υπέροχο. Για μένα ήταν η πιο όμορφη στιγμή της ζωής μου να παίζω με την Εθνική ομάδα μπροστά στον Νίκο Γκάλη. Η εικόνα μας στο ματς με τη Μεγάλη Βρετανία ήταν πολύ κακή και μας έκανε να πεισμώσουμε. Παίξαμε πολύ πιο σκληρά σήμερα και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x