Ελλάδα

Μανωλόπουλος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Θεσσαλονίκη, τους παίκτες και τους συνεργάτες μου»

Ο προπονητής της Εθνικής, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ευχαρίστησε τόσο το κοινό της Θεσσαλονίκης, όσο και τους παίκτες και τους συνεργάτες του για τη δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα που απουσίαζε.

Την πρώτη της νίκη στα Προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πανηγύρισε το βράδυ της Κυριακής (28/11) η Εθνική μας ομάδα, επικρατώντας δύσκολα 77-67 της Λευκορωσίας στο «Αλεξάνδρειο».

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ευχαρίστησε τόσο το κοινό της Θεσσαλονίκης, όσο και τους παίκτες και τους συνεργάτες του για τη δουλειά που έκαναν όλο αυτό το διάστημα που απουσίαζε ελέω κορωνοϊού.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην παρουσία του Νίκου Γκάλη στις εξέδρες του γηπέδου, εκφράζοντας τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του «γκάνγκστερ».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σωτήρη Μανωλόπουλου:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φίλους του μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη. Μας έδωσαν πολλή ενέργεια για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να σταθώ και στην παρουσία του Νίκου Γκάλη, για μένα είναι μεγάλη υπόθεση, τον σέβομαι απεριόριστα.

Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για τον τρόπο που προετοιμαστήκαμε για αυτό το ματς. Οι συνεργάτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά όσο έλειπα λόγω κορωνοϊού. Οι παίκτες μου, αν δούμε τα στατιστικά, φαίνεται πως ήρθαν να δώσουν ό,τι είχαν. Πριν τρεις μέρες η ίδια ομάδα έβαλε 84 πόντους απέναντι στην Τουρκία και σήμερα 67. Αυτό δείχνει πόσο προσπαθήσαμε στην άμυνα και πώς πρέπει να βλέπουμε τα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x