Ελλάδα

Μουσταφά Φαλ: «Ελάτε στο γήπεδο, η σεζόν θα είναι πολύ καλή για εμάς»

Αποφασισμένος να πετύχει στον Ολυμπιακό και σίγουρος πως φέτος οι «ερυθρόλευκοι» θα πραγματοποιήσουν μια πολύ καλή σεζόν εμφανίστηκε με δηλώσεις κατά την άφιξή του ο Μουσταφά Φαλ.

Το απόγευμα της Παρασκευής (20/8), ο Μουσταφά Φαλ έφτασε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 28χρονος σέντερ εμφανίστηκε ιδιαίτερα ευδιάθετος, ξεκαθαρίζοντας πως είναι έτοιμος να μπει άμεσα στην προετοιμασία των «ερυθρόλευκων». Παράλληλα, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο φέτος, αφού είναι πεπεισμένος πως η σεζόν θα είναι πολύ καλή για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φαλ:

Για το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο: «Ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Φτάσαμε σε μια καλή θέση. Θέλαμε να κερδίσουμε το χρυσό, αλλά δεν ήταν εύκολο απέναντι στις ΗΠΑ Αυτό που καταφέραμε ήταν καλό για εμάς. Βάλαμε ξανά τη Γαλλία στον χάρτη».

Για τον Ολυμπιακό και τους στόχους του: «Θέλω να κάνω την καλύτερη δυνατή σεζόν. Ελπίζω πως μαζί με την ομάδα θα τα καταφέρουμε».

Για την προετοιμασία του Ολυμπιακού:«Είχα δέκα ημέρες για ξεκούραση. Είμαι έτοιμος να αρχίσω και πάλι τις προπονήσεις».

Για το αν είχε επικοινωνία με κάποιον από την ομάδα: «Μίλησα με τον προπονητή από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και κατά τη διάρκειά τους, γιατί μου έστελνε. Μίλησα και με τον Ζαν Σαρλς, γιατί τον γνωρίζω προσωπικά».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο της ομάδας: «Ελάτε στο γήπεδο φέτος, γιατί η σεζόν θα είναι πολύ καλή για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x