Ελλάδα

Γιαννακόπουλος: «Όσοι λένε ότι δεν δίνω τον Παναθηναϊκό, ας δουν την ταινία για να... νιώσουν»

Ορμώμενος από την κυκλοφορία της ταινίας «Ταξίδι στα αστέρια», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το μήνυμά του για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Τη θέση του σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του για τον Παναθηναϊκό επανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με αφορμή την προσεχή κυκλοφορία της ταινίας για τα 100 χρόνια της ομάδας μπάσκετ.

Το «Ταξίδι στα αστέρια» θα είναι διαθέσιμο από τις 27 Ιουνίου και μετά, με τον πρώην ισχυρό άνδρα του «τριφυλλιού» να δείχνει αφενός την ικανοποίησή του για το γεγονός, όπως και για το αποτέλεσμα που προσφέρουν οι συντελεστές του έργου.

Αφετέρου, θέλησε να μήνυμα σχετικά με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του συλλόγου. «Θα πρότεινα σε αυτούς που ισχυρίζονται πως δεν έχω πρόθεση να μεταβιβάσω την ομάδα επειδή την πουλάω και δεν την χαρίζω, να δουν την ταινία μήπως και νιώσουν…», επεσήμανε ο γνωστός επιχειρηματίας.

Αναλυτικά η ανάρτηση

«Ταξίδι στα αστέρια…

Ταξίδι στο χρόνο από την στιγμή της ίδρυσης του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού μέχρι την δημιουργία της μεγαλύτερης ομάδασ όλων των εποχών στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού και μια εκ των μεγαλύτερων στην Ευρώπη αναμεσα σε ολα τα σπορ.

Ταξίδι με αλησμόνητες συγκινήσεις, μοναδικές χαρές, μεγάλες στεναχώριες…

Ταξίδι στην πορεία μιας οικογένειας που απέδειξε πως μπροστά στον Παναθηναϊκό δεν υπολόγιζε τίποτα.. με αγάπη ανιδιοτελή, με 450 εκατομμύρια ευρώ, με οικογενειακές θυσίες, με την υγεία της, με το όλο της το είναι για να πραγματοποιηθεί αυτό το ταξίδι.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της ταινίας και στους καταπληκτικούς ηθοποιούς που αναβίωσαν την ιστορία με τον καλύτερο τρόπο.

ΥΓ: θα πρότεινα σε αυτούς που ισχυρίζονται πως δεν έχω πρόθεση να μεταβιβάσω την ομάδα επειδή την πουλάω και δεν την χαρίζω, να δουν την ταινία μήπως και νιώσουν…
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x