Ελλάδα

Γκραντ στο sport-fm.gr: Έτοιμος να παίξω με τους καλύτερους στην Ευρώπη - Θα ξέρω τα plays του Τσαν

Ο Τζέριαν Γκραντ μίλησε στο sport-fm.gr για το step up από το EuroCup στην Ευρωλίγκα, ενώ σχολίασε και την αυριανή (24/9) αναμέτρηση με τον πρώην προπονητή του και νυν της Εφές, Ερντέμ Τσαν.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το... ντεμπούτο του στο ΟΑΚΑ για τη φετινή σεζόν, νικώντας 80-73 με αρκετά καλά διαστήματα την Μπάγερν Μονάχου.

Μπορείο ο Κάιλ Γκάι να ήταν αυτός που έκλεψε τις εντυπώσεις σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις του, όμως πολύ βελτιωμένο πρόσωπο έδειξε στην αναμέτρηση κόντρα στους Βαυαρούς ο Τζέριαν Γκραντ, που πέτυχε 11 πόντους και μοίρασε 6 ασίστ.

Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε μετά τον αγώνα στο sport-fm.gr και τον Αλέξανδρο Τσιριγώτη, αναφερόμενος στην αυτοπεποίθησή του για το step up από το EuroCup στην Ευρωλίγκα. Επίσης, μίλησε και για το γεγονός πως θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ερντέμ Τσαν, περσινό του προπονητή στην Τουρκ Τέλεκομ, στον τελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος» με την Εφές.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Αλέξανδρο Τσιριγώτη:

Είσαι ένας από τους παίκτες που του Παναθηναϊκού που έκαναν το step-up από το EuroCup στην Ευρωλίγκα. Αισθάνεσαι έτοιμος;

«Είμαι απόλυτα βέβαιος γι' αυτό. Είναι μία δύσκολη μετάβαση όμως είμαι έτοιμος να παίξω κόντρα στους καλύτερους στην Ευρώπη».

Αύριο ο Παναθηναϊκός θα παίξει με την Εφές του Ερντέμ Τσαν, προπονητή σου πέρυσι στην Τουρκ Τέλεκομ. Πως νιώθεις που θα τον έχεις αντίπαλο;

«Θα είναι τέλειο. Με βοήθησε πάρα πολύ την περασμένη σεζόν, και έκανε και εξαιρετική δουλειά στην ομάδα. Θα είναι πολύ ωραίο που θα παίξω εναντίον του και ακόμα καλύτερο που θα ξέρω μερικά από τα plays του (σ.σ. γελάει)».

Μπορείς να κατονομάσεις μερικές διαφορές μεταξύ Αταμάν και Τσαν;

«Είναι πάρα πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Έχουν πολύ διαφορετικό στυλ, τόσο σαν άνθρωποι όσο και σαν προπονητές. Τους αγαπώ όμως εξίσου και τους δύο, έχουν τον προσωπικό τους τρόπο και δουλεύει γι' αυτούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x