Ελλάδα

Πετρίδης: «Σαν Λερναία Ύδρα ο φετινός Παναθηναϊκός»

Την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν σχολίασε ο Γιώργος Πετρίδης στην εκπομπή των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στο μεγαλύτερο κέρδος του Παναθηναϊκού, όπως το χαρακτήρισε, από το φετινό χτίσιμο του ρόστερ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Πετρίδης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σχολίασε την εμφάνιση του «τριφυλλιού» κόντρα στην Μπάγερν στο τουρνουά του «Παύλος Γιαννακόπουλος», παρομοιάζοντας τους «πράσινους» με… Λερναία Ύδρα.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν απρόσμενα επιβλητικός μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου. Μετά μπλόκαρε τελείως και έχασε και τη συγκέντρωσή του στην άμυνα. Ο φετινός Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλές λύσεις και χθες διαπιστώθηκε με επισημότητα. Βγήκαν μπροστά παίκτες όπως ο Γκάι και ο Γκραντ. Είναι σαν Λερναία Ύδρα ο φετινός Παναθηναϊκός. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος από το φετινό χτίσιμο του ρόστερ. Βγάζει διαφορετικούς πρωταγωνιστές από παιχνίδι σε παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

Επίσης, στάθηκε στην αποθέωση που έλαβαν οι Εργκίν Αταμάν και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ εξήγησε πως αναγκαστικά λόγω του ρόστερ, κάποιοι παίκτες θα μένουν εκτός (όπως χθες οι Μαντζούκας και Αντετοκούνμπο).

«Εντυπωσιακό το παρκέ. Οι πράσινες νότες το κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρον. Πολλά ''μπράβο'' στους ανθρώπους της ομάδας που όλο αυτό το διάστημα έτρεχαν. Ούτε... κοιμόντουσαν τα τελευταία βράδια. Θα γίνουν και άλλα πράγματα μέσα στη σεζόν», πρόσθεσε για τη νέα εικόνα του ΟΑΚΑ, ενώ φυσικά μίλησε για το σημερινό φιλικό με την Εφές (20:00).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x