Ελλάδα

Τελείωσε για Παναθηναϊκό ο Ράντονιτς - Ζητά όλο το συμβόλαιο για να φύγει

Την απόφαση ν’ αλλάξει προπονητή πήρε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έκριναν ότι δεν πάει άλλο με τον Ντέγιαν Ράντονιτς, ωστόσο προκύπτει εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις για λύση του συμβολαίου του.

Τη διαδικασία «διαζυγίου» με τον Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός.

Όπως μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης, είναι ειλημμένη και οριστική η απόφαση γι’ αλλαγή προπονητή στους «πράσινους».

Κι αυτό διότι η εικόνα της ομάδας (με αποκορύφωμα το Final-8 του Κυπέλλου) παραμένει αποκαρδιωτική, η διαχείριση των αποδυτηρίων θεωρείται προβληματική, ενώ στον Μαυροβούνιο χρεώνονται και επιμέρους αστοχίες, όπως ο παραγκωνισμός του Γκριγκόνις και οι αχρείαστες αλλαγές στην Basket League. Συν τοις άλλοις, πήγε στα σκουπίδια η φετινή επένδυση στο μπάτζετ της ομάδας, που έφτασε τα 14 εκατ. ευρώ (μαζί με την εφορία).

Παρόλα αυτά η αποχώρηση του Ράντονιτς δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς οι διαπραγματεύσεις για λύση του συμβολαίου του παρουσιάζουν προς το παρόν εμπλοκή.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» του προσφέρει όλα τα χρήματα που έχει να παίρνει για τη φετινή σεζόν και ένα μέρος απ’ αυτά της επόμενης.

Ωστόσο ο 53χρονος τεχνικός εμφανίζεται αμετακίνητος από την πλευρά του και επιμένει να εισπράξει όλο το ποσό που προβλέπει το κλειστό διετές συμβόλαιο.

Κατά συνέπεια, θα πρέπει να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα (που είναι παρόμοιο με την περίπτωση Άντριους) πριν ο Παναθηναϊκός προχωρήσει στην επιλογή για την επόμενη μέρα στον πάγκο του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x