Ελλάδα

Ολοκληρώνεται με Περιστέρι bwin-Παναθηναϊκός το «Νίκος Φάσουρας»

Περιστέρι bwin και Παναθηναϊκός έρχονται αντιμέτωποι στο τελευταίο φιλικό ματς στο τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Με ένα δυνατό τεστ ολοκληρώνεται το τουρνουά «Νίκος Φάσουρας».

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Περιστέρι bwin στο «Ανδρέας Παπανδρέου» (20:15, ΕΡΤ3) σε ένα ματς βγαλμένο από τα... υψηλά στρώματα της Basket League.

Οι «πράσινοι», από τη μία πλευρά, θέλουν να χτίσουν πάνω στην καλή εμφάνιση που έκαναν το Σάββατο (9/9) κόντρα στην Κλουζ, την οποία νίκησαν με σκορ 98-82 δείχνοντας εξαιρετικό επιθετικό πρόσωπο με κυρίαρχους τους δύο γκαρντ του, Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Σλούκα.

Ο Παναθηναϊκός έχει ακόμη 5 παίκτες του εκτός, αφού οι διεθνείς Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Μωραΐτης, Ματίας Λεσόρ και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν έχουν ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ ο Ντίνος Μήτογλου είναι ακόμη τραυματίας. Παρόλα αυτά, κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστίων, θα έχει στον πάγκο του τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος επέστρεψε μετά το ταξίδι του στην Τουρκία για προσωπικούς λόγους.

Από την άλλη πλευρά, το Περιστέρι bwin θέλει επίσης να δείξει και πάλι το εξαιρετικό πρόσωπο που έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ, την οποία σάρωσε με σκορ 80-61 το Σάββατο (9/9).

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έδειξε ήδη τρομερά δουλεμένη, με τους Νέιτ Ρένφρο, Τζο Ράγκλαντ και Τζέιλεν Χαντς, τρία μεταγραφικά αποκτήματα από το πάνω ράφι που αναμένεται να δώσουν πολλά πράγματα, να πρωταγωνιστούν. Αναμένεται μία πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, που θα πρόκειται για το πιο δυνατό τεστ μέχρι στιγμής για αμφότερες τις ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x