Ελλάδα

Πετρίδης: «Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά του έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του μπασκετικού Παναθηναϊκού, όπως τα μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης!

Στα τελευταία νέα από το «στρατόπεδο» του μπασκετικού Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» αναφέρθηκε στο ντέρμπι της περασμένης Παρασκευής με τον Ολυμπιακό για την 32η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, τονίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός το πάλεψε, αλλά του έλειψαν κάποιες λεπτομέρειες και δεν μπόρεσε τελικά να διεκδικήσει τη νίκη.

Στάθηκε στην αμυντική προσήλωση που παρουσίασε η ομάδα του Σερέλη και την άριστη αμυντική τακτική που επέδειξε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ουίλιαμς και τις αδυναμίες που παρουσιάζει σε άμυνα και ριμπάουντ.

Επιπλέον, ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός κατάφερε να παλέψει στα ίσια τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι «αιωνίων» παρότι είχε σε όλα κόντρα διαιτησία, ενώ μίλησε και για την παρουσία του Παπαγιάννη στο ΣΕΦ.

Τέλος, μίλησε και για τον προγραμματισμό της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν, τονίζοντας ότι ο Λάσο είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «πράσινων», αλλά υπάρχουν και άλλα ονόματα στη λίστα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x