Ελλάδα

Ζέρβας: «Θέλει προσοχή το ματς στο Περιστέρι - Θα αργήσει το θέμα του Ντόρσεϊ»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του μπασκετικού Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.

Για το σημερινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με το Περιστέρι, το ενδεχόμενο να παραμείνει στους Πειραιώτες ο Τάιλερ Ντόρσεϊ και το επόμενο ματς με την Ζενίτ στην Ευρωλίγκα μίλησε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Περιμένει εντός της εβδομάδας τον Έισι. Είχε ένα σοβαρό πρόβλημα και για αυτό τον λόγο δεν ήρθε στην Ελλάδα. Η παράταση 2-3 ημερών, για αναγκαίους λόγους δυστυχώς, αφήνει στον αέρα την άφιξή του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αυτό που μπόρεσε να εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός, είναι πως σωματικά είναι καλά και… ζήτησε στοιχεία για να προχωρήσει την υπόθεσή του. Μπορεί να παίξει στην Ελλάδα, όμως στην Ευρωλίγκα εκτιμώ πως θα παίξει αρχές Δεκεμβρίου. Ο Έισι χρειάζεται προσαρμογή στα συστήματα της ομάδας», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για το σημερινό παιχνίδι με το Περιστέρι για την Basket League: «Δύσκολο το σημερινό παιχνίδι με το Περιστέρι και ψυχολογικά είναι σε καλή κατάσταση η ομάδα, η οποία είναι δομημένη καλά. Δεν έχει πόιντ γκαρντ. Θέλει προσοχή το παιχνίδι, όπως φάνηκε και στο πρόσφατο ματς στο Ιβανώφειο. Θα υπάρξουν παιδιά που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής, όπως ο Μάρτιν και είναι ένα ερωτηματικό αυτό. Δείχνει πως θέλει ακόμα χρόνο, όμως σε ένα τέτοιο παιχνίδι μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο».

Καταλήγοντας, μίλησε για το ενδεχόμενο παραμονής του Τάιλερ Ντόρσεϊ στους Πειραιώτες: «Είναι σε καλό δρόμο η υπόθεση. Δεν περίμενε ούτε ο Ντόρσεϊ πως αρχές Νοεμβρίου θα γίνεται σύνθημα το όνομά του στα χείλη των οπαδών. Όμως στο μυαλό του είναι το NBA, όμως θεωρώ ότι μπορεί να γίνει σταρ στην Ευρωλίγκα. Αν συνεχίσει έτσι, δεν θα έχει ανταγωνισμό μόνο από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά και τα μεγάλα πορτοφόλια στην Ευρωλίγκα. Το μοναδικό αρνητικό είναι πως όταν βάλει 1-2 καλάθια, θεωρεί πως είναι άχαστος, αλλά πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα δίνει και ασίστ. Έχει δηλώσει πως νιώθει πολύ καλά με τον προπονητή του».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x