Ελλάδα

Ζέρβας: «Δεν ρισκάρει με Βεζένκοφ ο Μπαρτζώκας, σημαντική η επιστροφή του Σλούκα για τον Ολυμπιακό»

Το ρεπορτάζ του μπασκετικού Ολυμπιακού από τον Νίκο Ζέρβα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Ολυμπιακού ενόψει του Game 3 με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ μετέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Απίθανο να ρισκάρει ο Ολυμπιακός, με τη συμμετοχή του Βεζένκοφ στον τρίτο τελικό. Είναι ένας τραυματισμός, που ιατρικά χρειάζεται μία εβδομάδα, οπότε το λογικό είναι να επιστρέψει την Πέμπτη. Θα μπορούσε να είναι χειρότερη η κατάσταση με τον τραυματισμό του», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ασφαλώς θα είναι μεγάλη η απουσία του, αν επιβεβαιωθεί, αλλά ας λείψει από ένα ματς και να είναι καλά. Πίτερς και Παπανικολάου αναμένονται αρκετά στο “4”. Ο Μπλακ ιατρικά είναι οκ, όμως δεν είναι σωματικά έτοιμος για την συμμετοχή του σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Σλούκας είναι καλά, έχει κάνει δύο καλές προπονήσεις και θα είναι από τα βασικά όπλα στο σημερινό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, και με την εμπειρία του θα δώσει σημαντικές λύσεις στο ματς και απόψε παίζονται πάρα πολλά. Το σημερινό παιχνίδι είναι, για εμένα, ο πιο κρίσιμος τελικός».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x