Euroleague

Μήτογλου: «Μας λείπουν τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό»

Έχουν λείψει τα ντέρμπι αιωνίων στους παίκτες του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος χαρακτήρισε ως πρόκληση το ματσάρισμα με τον Γιώργου Πρίντεζη.

Στο πόσο έχουν λείψει τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στους παίκτες του Παναθηναϊκού, στάθηκε ο Ντίνος Μήτογλου κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη media day των «πρασίνων», εν όψει της αυριανής (6/12) αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους» για τη 12η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Την ίδια στιγμή, ο 23χρονος power forward σχολίασε το ματσάρισμά του με τον Γιώργο Πρίντεζη (το οποίο και χαρακτήρισε ως πρόκληση), ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά ο Ντίνος Μήτογλου μίλησε στη media day του Παναθηναϊκού για:

-το γεγονός πως είναι η πρώτη φετινή αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό: «Μας λείπουν αυτά τα παιχνίδια. Παίζουμε στην έδρα μας, θα είναι ένα ματς με μεγάλη ένταση και πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό αν θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και την τύχη της αναμέτρησης».

-την εμπειρία του από τα ντέρμπι: «Είναι πολύ διαφορετικό το συναίσθημα σε σχέση με την πρώτη φορά. Δεν μπορούμε να δίνουμε συχνά πλέον αυτά τα παιχνίδια και πιστεύω πως θα κερδίσει όποιος δείξει ότι το θέλει περισσότερο και στις δύο πλευρές του παρκέ».

-το που θα κριθεί το παιχνίδι: «Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται σε εξαιρετικό ρυθμό. Έχουμε βρει τα πατήματα και το δείξαμε εξ αρχής από τις δύο εκτός έδρας νίκες. Αυτό βέβαια είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι που θα κριθεί στην διάθεση, που πιστεύω ότι θα κρίνει το αποτέλεσμα».

-την αντιμετώπιση του Γιώργου Πρίντεζη: «Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός παίκτης που βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια. Θα είναι μια πρόκληση για εμένα, όμως είναι ένα καινούριο παιχνίδι και πρέπει να ξεχάσουμε το παρελθόν».

-την ατμόσφαιρα που περιμένει: «Θέλουμε την στήριξη του κόσμου, περιμένουμε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Η στήριξη τους είναι καταπληκτική όλη την χρονιά, ελπίζω να συνεχίσουν να έχουν αυτή την εικόνα και να ξέρουν ότι μας βοηθούν πολύ και το εκτιμούμε στο μέγιστο βαθμό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x