Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

«Βλέπει» τελικούς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού!

Την Δευτέρα ο ΕΣΑΚΕ θα αποφασίσει για τις ώρες έναρξης των πρώτων αγώνων, για τα ημιτελικά της Α1 μπάσκετ με την ΕΡΤ να «βλέπει» τελικούς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού...

Οι αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Τετάρτη είναι αυτοί ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό με το Ρέθυμνο.

Τα φαβορί είναι ξεκάθαρα και όσοι αγώνες χρειαστούν, για να ξεκαθαρίσουν οι σειρές, θα μεταδοθούν απ' την ΕΤ1. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι το μίτινγκ στίβου, το οποίο θα γίνει την Τετάρτη στην Φιλοθέη, θα ξεκινήσει στις 18.00 και είναι προγραμματισμένο να το δείξει το πρώτο δημόσιο κανάλι. Πιθανώς, ωστόσο, να υπάρξει αλλαγή καναλιού στον στίβο. Γιατί το μπάσκετ δεν το ...κουνάει απ' την ΕΤ1.

Η ΕΤ1 που έκανε τις γνωστές μεγάλες τηλεθεάσεις στους αγώνες του φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκα μπάσκετ, αλλά και τις αναμετρήσεις πλέι-οφ της διιοργάνωσης (Παναθηναϊκός-Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός-Εφές), τους οποίους έδειξε (συν τον τελικό Κυπέλλου, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού έστω και αν μεταδόθηκε δίχως περιγραφή λόγω της τότε απεργίας των δημοσιογράφων της ΕΡΤ) περιμένει πως και πως τους τελικούς της Α1, ώστε να συνεχίσει τις «υψηλές πτήσεις».

Αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για ζευγάρι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στους τελικούς, η ΕΤ1 θα έχει ως και πέντε μεταδόσεις «αιωνίων», οι οποίοι θα κλείσουν μία ιδιαίτερα αποδοτική μπασκετική σεζόν.

Όπως και να έχει οι ημιτελικοί που ξεκινούν την Τετάρτη παρουσιάζουν ενδιαφέρον και αναμένεται (σε κάθε περίπτωση) να σημειώσουν καλύτερα νούμερα απ' ότι τα πρώτα παιχνίδια των πλέι-οφ, τα οποία έδειξε η ΕΤ1 και κινήθηκαν σε ένα μέσο μερίδιο 5%.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x