Κολύμβηση

Διοργανώνει το τρίτο τρόπαιο κολύμβησης ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Με πολλές εκπλήξεις θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ το προσεχές Σαββατοκύριακο το τρίτο τρόπαιο κολύμβησης που διοργανώνει ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«O Παναθηναϊκός Α.Ο. σας καλεί στο 3ο Τρόπαιο Κολύμβησης, το οποίο θα λάβει χώρα στο Κλειστό Κολυμβητήριο Ο.Α.Κ.Α. το προσεχές Σαββατοκύριακο (6-7 Απριλίου / 09:00 – 20:00).

Ο Σύλλογος του Παναθηναϊκού Α.Ο. πρωτοπορεί και κάνει πραγματικότητα το όνειρο εκατοντάδων αθλητών που ανυπομονούν να αγωνιστούν για τρίτη συνεχή χρονιά στο καλύτερο κολυμβητήριο των Βαλκανίων, στο 3ο Τρόπαιο Κολύμβησης.

Το συγκεκριμένο Τρόπαιο αποτελεί μια σπουδαία και μαζική διοργάνωση για την κολύμβηση, το πιο δημοφιλές άθλημα του υγρού στίβου.

Θα συμμετάσχουν πάνω από 1500 αθλητές εγνωσμένης αξίας του υγρού στίβου και θα παρευρεθούν περισσότεροι από 8000 θεατές στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αυτό το «κολυμβητικό» διήμερο!

Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν και θα υπάρξουν πολλές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους από τους χορηγούς-συνεργάτες της διοργάνωσης.

Στον χώρο του κολυμβητηρίου θα πωλούνται προϊόντα του Παναθηναϊκού μέσω του επίσημου καταστήματος του συλλόγου, του Paoshop
».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x