Γιώργος Ζαχαριάδης

Εγώ είδα ότι ο Ίβιτς έψαξε άλλοθι κι ο Ηρακλής θα νικούσε τον ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για την εικόνα Ηρακλή και ΠΑΟΚ, το γκολ-οφσάιντ του Πρίγιοβιτς, την προετοιμασία που ξέχασε να κάνει ο Ίβιτς, αλλά και το άλλοθι που έψαξε στο ξεκίνημα...

Το να κερδίζεις τη μέρα που δεν αποδίδεις τα αναμενόμενα ή τα… υπό υψηλών προδιαγραφών σου δεδομένα, έναντι αντιπάλου που χαροπαλεύει από την πρώτη αγωνιστική, είναι μια λειτουργία που τη γνωρίζουν όσοι αναφέρονται ως μεγάλες ομάδες. Ομάδες με νοοτροπία νικητή, που προετοιμάζονται κατάλληλα για να εκμεταλλευτούν ακόμη και τις ελάχιστες φάσεις που θα γίνουν απέναντι σε εστία που φυλάσσεται με πάθος και αυταπάρνηση από αμυντικούς και τερματοφύλακα.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Δεν δημιουργούν άλλοθι από το πρώτο 20λεπτο και κάνουν αλλαγή τον Μπίσεσβαρ, διότι, είναι –λένε- αδιάφορος και δεν προσφέρει. Δεν προκαταβάλλουν τους ποδοσφαιριστές από τη σέντρα, ότι δεν παίζουν καλά και δεν μπορούν να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, ενώ τους δίνεται η ευκαιρία να πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα και επίσης, έχουν τις δυνάμεις να το… τελειώσουν το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Που, σημειωτέον, έπαιζε με κόντρα επίθεση κι ό,τι βγει από τις ανοησίες των στόπερ, του Γλύκου… Γενικώς, ό,τι βρέξει ας κατεβάσει από παιχνίδι που φτιάχνουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, στη μέρα τους, όταν μάλιστα βρουν μπόσικο τον αντίπαλο. Θα τον περιποιηθούν, αναλόγως, ο Περόνε και τα φιλαράκια του.

Το μυστικό, λοιπόν, δεν ήταν μόνο στο πάθος και στη λογική του… τα δίνουμε όλα, από την πλευρά του Ηρακλή, που δεν σταμάτησε να προσπαθεί μέχρι το τέλος.

Μήπως θα πρέπει να προετοιμάζεται καλύτερα για τέτοια παιχνίδια ο ΠΑΟΚ θα του χαριστούν οι βαθμοί από κάποιον αντίπαλο και δεν θα τον παίξουν όσο σκληρά αντέχεται από τον διαιτητή για να αποσπάσει βαθμό ή βαθμούς;

Δεν ήταν η χειρότερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ. Δεν ήταν ο χειρότερος ΠΑΟΚ που είδαμε φέτος αγαπητέ Βλάνταν. Ξέχασες εύκολα τα… χαμπέρια σου όταν ο ΠΑΟΚ έφτασε 11ος στην κατάταξη. Δεν έπεσε τόσο χαμηλά από… ισοπαλία στο Καυτανζόγλειο.

Η ισοπαλία- ήττα του ΠΑΟΚ και παλληκαρήσια εμφάνιση του Ηρακλή, ειδικά από τα παιδιά που απομόνωσαν τον Πρίγιοβιτς, έχει εξήγηση και μην ψάχνεστε. Είναι θέμα προετοιμασίας. Και διαχείρισης μιας εικόνας που ήταν προβληματική επειδή δεν υπήρχε κατάλληλη προετοιμασία.

Ο Ηρακλής δεν θα υποχωρήσει αν διατηρήσει την εικόνα του μακριά από το Καυτανζόγλειο κι αυτό το καταλαβαίνουμε όλοι μας. Καταλαβαίνουμε επίσης ότι κάποιοι είναι τυφλοί από οπαδισμό, ακόμη κι από τη θέση των δημοσιογράφων και δεν ασχολούνται με το οφ σάιντ γκολ του ΠΑΟΚ. Ασχολούνται με τους..,. χαρταετούς τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x