Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Στη ΔΤ ελπίζουν σε καλύτερα ντέρμπι «αιωνίων»...

Η εξαιρετικά μέτρια ποιότητα του αποψινού μπασκετικού ντέρμπι, Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού δεν ευνοεί τους στόχους ενός ελεύθερης εμβέλειας καναλιού που επικεντρώνονται στην υψηλή τηλεθέαση...

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, στην ΔΤ σίγουρα ελπίζουν σε καλύτερο αγωνιστικό θέαμα στις δύο αναμετρήσεις των «αιωνίων» που θα γίνουν, για το «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα και τις οποίες θα μεταδώσει. Από ΟΑΚΑ και ΣΕΦ.

Ένα «κλειστό» ντέρμπι, με πολύ χαμηλό σκορ και κακό θέαμα δεν ενδιαφέρει τόσο ένα συνδρομητικό, αλλά είναι απαραίτητη προϋπόθεση για ένα «ελεύθερο», ώστε να περιμένει υψηλές «πτήσεις» στην τηλεθέαση.

Οι επιδόσεις στην τηλεθέαση του αποψινού αγώνα θα φανούν στο ...ραβασάκι της Nielsen αύριο (21/1) πρωί. Το μοναδικό που δείχνει να ξεκαθαρίζει (αν και βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα του β' γύρου) για την ΔΤ είναι ότι σε περίπτωση (εξαιρετικά πιθανή) που υπάρξει και φέτος τελικός «αιωνίων» στην Α1, στο best of five η πλειονότητα των μεταδόσεων θα γίνει απ' το ΟΑΚΑ.

Μεταδόσεις που θα αναλάβει η ΝΕΡΙΤ, η οποία ενδεχομένως να έχει την πρώτη μετάδοση Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού στο «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x