sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Εμπαπέ: Τελικά ποια ομάδα θα του ταίριαζε καλύτερα;

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κατά πάσα πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι και το sportfm.gr βάζει κάτω τα δεδομένα για το ποια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες του ταιριάζει γάντι!

Που θα πάει τελικά ο Κιλιάν Εμπαπέ; Ο Γάλλος άσος πιθανότατα θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν, όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης από πέρυσι τον… γλυκοκοιτάζει και θέλει να τον κάνει δικό της, με τον 23χρονο να σκέφτεται σοβαρά την περίπτωση της «βασίλισσας».

Το sportfm.gr τα έβαλε κάτω και παρουσιάζει τα δεδομένα για όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Ρεάλ Μαδρίτης:


Ας ξεκινήσουμε με την πρώτη ενδιαφερόμενη. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει ετοιμάσει ήδη το συμβόλαιο για τον Κιλιάν Εμπαπέ και είναι έτοιμη να του καταθέσει την πρότασή της. Ίσως να υπάρχει και συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι επίσημο αυτή τη στιγμή. Ο Γάλλος άσος ταιριάζει ιδανικά στον ισπανικό σύλλογο καθώς είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα, όπου μπορεί να ηγηθεί και να την ανεβάσει ακόμη πιο πολύ. Αν διαλέξει να πάει σε μια έτοιμη ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, η Ρεάλ είναι η ιδανική.

Μπαρτσελόνα:



Ο Εμπαπέ αν πήγαινε στους «μπλαουγκράνα» θα μπορούσε να της δώσει άλλη πνοή. Λόγω της ηλικίας του θα ήταν από τα στηρίγματα της ομάδας και θα προσαρμοζόταν πιο εύκολα, καθώς η ομάδα του Τσάβι έχει πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αν σκεφτεί να πάει στην Μπαρτσελόνα, θα είναι ο ηγέτης και αυτός που θα την πάρει από το χέρι για να την οδηγήσει και πάλι στην κορυφή. Μπορεί (και θέλει) να ηγηθεί της νέας της προσπάθειας;



Τσέλσι:


Η Τσέλσι θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να μπει στο κόλπο της απόκτησής του αφού διαθέτει τα χρήματα, αλλά και τις φιλοδοξίες να τον κάνει δικό της. Για να συμβεί όμως κάτι τέτοιο θα πρέπει να αποχωρήσει το «βαρύ πυροβολικό» των Λονδρέζων, ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος προσφάτως είχε δημιουργήσει προβλήματα με τα όσα είχε δηλώσει σε συνέντευξή του. Η Τσέλσι αρέσκεται να παίζει με την μπάλα στα πόδια, να έχει ταχύτατους ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά, αλλά και να έχει συνήθως έναν παίκτη σημείο αναφοράς στην επίθεση!

Μάντσεστερ Σίτι:


Όταν ένας παίκτης μένει ελεύθερος πάντα θα ακούγεται τόσο η Μάντσεστερ Σίτι, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έχουμε μια αίσθηση ότι ο Εμπαπέ θα τα πήγαινε καλά και θα ταίριαζε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και θα είχαν καλή χημεία, όπου θα έβγαινε και στο γήπεδο. Ιδιαίτερα αν υπολογίσει κανείς πως η Σίτι δεν έχει τον κλασικό γκολτζή, τον παίκτη που θα έχει το εύκολο γκολ μετά την αποχώρηση του Αγουέρο. Κιλιάν, μήπως να το ξανασκεφτείς;

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ:


Οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν μια νέα πνοή στην ομάδα και γιατί όχι να τη βρουν στο πρόσωπο του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος θα ήταν το νέο αίμα στον σύλλογο και μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο οι επιτυχίες θα ήταν σίγουρες! Έχει παίξει το όνομά του για την ομάδα του Μάντσεστερ, ο στράικερ δεν υπάρχει στην ομάδα αφού οι Μαρσιάλ, Καβάνι μαζί, δεν πλησιάζουν καν τα νούμερα του ταλαντούχου επιθετικού.



Λίβερπουλ:


Και η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε ακουστεί στις ενδιαφερόμενες για τον Γάλλο. Στο πλάι του ιδιαίτερα απαιτητικού Γιούργκεν Κλοπ θα μπορούσε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του, αλλά και να του λύσει τα χέρια σχετικά με τον επιθετικό που ψάχνει. Ο Ζότα του έχει δώσει πολλές βοήθειες προφανώς, ο Φιρμίνιο επίσης κατά το παρελθόν όπως σε μεγάλα ματς και ο Οριγκί, αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Θα ήταν ωραίο να βλέπαμε μια τριάδα φωτιά με Σαλάχ, Μανέ και Εμπαπέ

Γιουβέντους:


Ο Γάλλος θα ταίριαζε λιγότερο από όλες τις ομάδες στη Γηραιά Κυρία και γενικότερα στο ιταλικό πρωτάθλημα. Το στυλ του παιχνιδιού του δεν ταιριάζει τόσο στην Serie A, ωστόσο αν αποφασίσει να αποχωρήσει ο Μοράτα και ο Ντιμπάλα, ο Εμπαπέ θα ήταν ό,τι πρέπει για να καλύψει το κενό αμφότερων!

Νιούκαστλ:


Η νεόπλουτη Νιούκαστλ θα μπορούσε να αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του; Μάλλον όχι, αφού είναι ποδοσφαιριστής με φιλοδοξίες. Αν το δει κανείς από τη μία μεριά, ο Εμπαπέ θα μπορούσε να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, αλλά και σε μια ομάδα που θεωρητικά αναμένεται να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια στην Αγγλία. Από την άλλη, τα χρήματα προφανώς δεν του λείπουν από τώρα και θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί ο ίδιος, κατακτώντας ΚΑΘΕ τίτλο.



Αφήνω στο τέλος και την προσωπική μου άποψη πως θα ήθελα ο Κιλιάν Εμπαπέ να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν, παρέα με τον Λιονέλ Μέσι, τον Νεϊμάρ και τα άλλα παιδιά. Γιατί ακόμη δεν τους έχουμε δει να παίζουν αρκετά μαζί, δεν τους έχουμε «χορτάσει». Θα μπορούσαμε να δούμε τρομερά πράγματα από αυτή την τριάδα, εφόσον δουλεύουν όλα αρμονικά στην Παρί, κάτι που δεν γίνεται ως τώρα. Ποιος ξέρει, όμως; Το σίριαλ ακόμη δείχνει πως δεν έχει τελειώσει…



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x