Επικαιρότητα

Γιλντιρίμ: Καμιά τρομοκρατική οργάνωση δεν μπορεί να πάρει όμηρο την Τουρκία

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ υποσχέθηκε αντίποινα εναντίον των δραστών της επίθεσης με παγιδευμένο φορτηγό που στοίχισε τη ζωή σε 11 αστυνομικούς

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ υποσχέθηκε αντίποινα εναντίον των δραστών της επίθεσης με παγιδευμένο φορτηγό που στοίχισε τη ζωή σε 11 αστυνομικούς στην πόλη Τσίζρε.

Η επίθεση αποδίδεται στους κούρδους αντάρτες.
«Θα δώσουμε σ' αυτούς τους αχρείους την απάντηση που τους αξίζει», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Καμιά τρομοκρατική οργάνωση δεν μπορεί να πάρει όμηρο την Τουρκία».

Σύμφωνα με το φιλοκυβερνητικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από τους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν.

Σε ανακοίνωση από το γραφείο του κυβερνήτη της επαρχίας Σιρνάκ, όπου βρίσκεται η Τσίζρε, αναφέρεται πως 11 αστυνομικοί σκοτώθηκαν στην επίθεση και 78 άνθρωποι τραυματίσθηκαν, από τους οποίους 75 αστυνομικοί και τρεις πολίτες.

Για μεταναστευτικό
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας δήλωσε ότι οι ευρωπαίοι σύμμαχοι πρέπει να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες στη μεταναστευτική κρίση.

Παράλληλα τόνισε πως έχει ζωτική σημασία να οριστικοποιηθεί η συμφωνία για την επανεισδοχή μεταναστών και την απελευθέρωση του καθεστώτος θεωρήσεων εισόδου.

Πηγή:iefimerida.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x