Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

«Επιστρατεύει» τους συνδέσμους οπαδών «αιωνίων» σε ΗΠΑ!

Πέρα απ' τις ετοιμασίες (της τελευταίας στιγμής, πλέον) που κάνει η Nova για την κάλυψη του ντέρμπι, Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, στα «κάρβουνα» βρίσκεται και ο ΑΝΤΕΝΝΑ Satellite.

Το δορυφορικό του ΑΝΤΕΝΝΑ θα μεταδώσει την αναμέτρηση του Καραϊσκάκης σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία και αυτό θα γίνει μισή ώρα μετά το μεσημέρι , ώρα ΗΠΑ την Κυριακή. Ακριβώς το μεσημέρι θα προηγηθεί (μισάωρης διάρκειας) pre game εκπομπή και στην εκπομπή, «Gate ANTENNA», στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας θα προβληθεί το «γ' ημίχρονο».

Θα πρέπει να τονιστεί ότι στη νυχτερινή (πάντα για τις ΗΠΑ) εκπομπή θα μιλήσουν εκπρόσωποι οπαδών, στους οργανωμένους οπαδούς των «αιωνίων» στη Ν. Υόρκη. Το ντέρμπι της Κυριακής θα περιγράψει, για τον ΑΝΤΕΝΝΑ Satellite ο Μιχάλης Τσώχος, ο οποίος θα παρουσιάσει και τη νυχτερινή εκπομπή.

Εθνική επί δύο!

Τα δύο φιλικά της Εθνικής, εντός με την Κορέα την Τετάρτη και εκτός με την Πορτογαλία (31/5) που θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μας, για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, θα μεταδώσει (παράλληλα με το MEGA) και ο ΟΤΕ TV.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x