Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η ...άλλη «Αθλητική Κυριακή»!

Ολοκληρώθηκαν πριν λίγο οι προετοιμασίες των συναδέλφων της ΕΔΤ, για την προβολή (αύριο) της πρώτης «Αθλητικής Κυριακής».

Λίγα λεπτά μετά τις 10 το βράδυ, ο στόχος των υπευθύνων της εκπομπής της Δημόσιας Τηλεόρασης είναι να μην λείψει τίποτα από την ενημέρωση των τηλεθεατών, για την επικαιρότητα (ειδικά στην Σούπερ Λίγκα), αλλά και να δοθεί έμφαση στο νέο ξεκίνημα. Να κινηθεί, δηλαδή, η «Αθλητική Κυριακή» στα ...βήματα της εκπομπής του Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη Τετάρτη.

Καλεσμένος του Βασίλη Μπακόπουλου θα είναι ο Νίκος Αναστόπουλος (απόδειξη του ότι θα δούμε και μεγάλο κομμάτι Ολυμπιακού και της πορείας αυτού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ) και μετά το τέλος του ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό θα επιχειρηθεί να μιλήσουν οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Σε σχέση με την «Αθλητική Κυριακή» που προβαλλόταν μέχρι να κλείσει η ΕΡΤ (όταν έβγαινε, εν πάση περιπτώσει, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων), οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υπάρχουν διαφορές. Και ίσως η πρώτη να φανεί στο σήμα αρχής της εκπομπής που σίγουρα θα είναι διαφορετικό, αλλά μένει να ακούσουμε τι θα γίνει με την γνωστή (δεκαετίες τώρα) μουσική υπόκρουση.

Στην αυριανή, ραδιοφωνική, «Στάση media» του NovaΣΠΟΡ FM 94.6 (11 με 12 μεσημέρι) θα μιλήσουμε (και) για όλες τις αθλητικές εκπομπές που θα προβληθούν απ' τα κανάλια την Κυριακή το βράδυ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x