Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η ΔΤ σε ...ρυθμό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού!

Έτοιμη είναι η ΔΤ για τη μετάδοση του πρώτου (απ' τους τρείς σερί) αγώνα Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού που θα γίνει Δευτέρα βράδυ...

Το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» αφορά στην Α1 μπάσκετ, αλλά η Δημόσια Τηλεόραση ...περιμένει και τους δύο αγώνες (ένα στο ΣΕΦ και ένα στο ΟΑΚΑ) που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του ομίλου στο «Τοπ-16» της Ευρωλίγκα.

Για το δευτεριάτικο ντέρμπι, αλλά και τους αγώνες των «αιωνίων» για την Ευρωλίγκα θα υπάρχει μεγάλη αναφορά στην «Αθλητική Κυριακή» της ΔΤ. Θα πρέπει να τονιστεί πως το ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 19.30 την Δευτέρα, ενώ θα προηγηθεί (απ' τις 19.00) pre game εκπομπή που θα βγει απ' το ΟΑΚΑ.

Φουλ εκπομπές την Κυριακή!

Πολλές θα είναι οι αθλητικές εκπομπές που θα βγουν την Κυριακή και θα έχουν σαν σημείο αναφοράς την αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η αρχή θα γίνει στις 13.00 απ' τον ΣΚΑΙ και το «Γκολ χωρίς σύνορα», ενώ το βράδυ το Action 24 θα βγάλει στις 21.30 το «Sports Sunday», ο ΣΚΑΙ ένα τέταρτο αργότερα (21.45) το «ΣΚΑΙ Γκολ», η ΔΤ στις 22.00 την «Αθλητική Κυριακή» και οι πρώην εργαζόμενοι της ΕΡΤ (απ' το στούντιο της πρώην ΕΤ3) την ομότιλη εκπομπή απ' το διαδίκτυο (γύρω στις 23.00).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x