Στάση Media με τον Νίκο Μαυρομμάτη

Η Κυριακή του Ολυμπιακού!

Ο Ολυμπιακός θα είναι στον κυριακάτικο (12/5) τελικό της Ευρωλίγκα μπάσκετ και η μάχη (κόντρα στη Ρεάλ Μ.) στις 10 το βράδυ κυριαρχεί, πλέον, στο πρόγραμμα της μεθαυριανής ημέρας.

Σε μία μέρα όπου στην ΕΡΤ θα υπάρχει (όπως και αύριο) απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων, ο τελικός του Ολυμπιακού με μία τους Μαδριλένους είναι σίγουρο ότι θα φλερτάρει με ρεκόρ τηλεθέασης ίσως και μεγαλύτερο απ' τον περυσινό τελικό των Πειραιωτών με την ΤΣΣΚΑ Μ.

Αυτό, βέβαια, δεν ενδιαφέρει καθόλου (η απεργία στην ΕΡΤ δηλαδή) τη Nova που θα είναι και η μόνη που θα βγάλει αύριο Σάββατο εκπομπή με όλα τα τελευταία νέα, μία μέρα πριν τον μεγάλο τελικό. Το ρεπορτάζ θα βγει και στην μεσημεριανή εκπομπή, «Γκολ χωρίς σύνορα» του ΣΚΑΙ.

Το συνδρομητικό πέρα απ' την εκπομπή του Σαββάτου θα δείξει τον μικρό και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής, αλλά θα βγάλει κανονικά και τις εκπομπές του (αυτή θα είναι η διαφορά με την ΕΡΤ).

Ο α' ημιτελικός του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μ. θα μεταδοθεί σε επανάληψη αύριο (11/5) απ' την ΕΤ1, στις 13.00 και απ' το Novasports 1 στις 17.00. Θα πρέπει να τονιστεί ότι τον μεγάλο αγώνα θα τον δείξει ξανά και απόψε το Novasports 3 τα μεσάνυχτα.

Στην δημόσια τηλεόραση έκαναν προσπάθεια σήμερα να πείσουν την ΕΣΗΕΑ, ώστε να βγουν κανονικά οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου, αλλά θετική εξέλιξη δεν υπήρξε. Έτσι, η ΕΤ1 θα χάσει μία μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί στο έπακρον το φάιναλ-φορ του Λονδίνου, το οποίο εξελίσσεται σε εξαιρετικά μεγάλου ελληνικού ενδιαφέροντος.

Ως και τον τελικό!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x